#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

maçta bi ara topu uzaklaştırmak için vurdu topa top ileri gideceğine arkasına düştü fizik kurallarını alt üst etti adam az kalsın pozisyon oluyordu kalede o top

Gökhan´i sirf riskli pas atiyor diye elestirenlere 1-0´i izlemeye davet ediyorum.

Al Egemen´i vur Servet´te (Ibrahim Toraman ve Serdar Kesimal icinde gecerli).

Gökhan Zan-Ömer Toprak

Milli takimin stoper ikilisi böyle olmasi gerek.

Servette Servetteden teklif varmis.

Servette FC - Futbol kulübü - transfermarkt.tr

Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu,Dusunun Turk futbolu ne durumda.

Yerine ocakta Ömer Toprak yada başka bir defans oyuncusu alınmalı yada sarı kırmızı deli gömleği forma olarak çıkartılmalı.

Çok kötü oynadı.Bu performansla 11 yüzü görmesi zor.

Dünkü macta Servetin yapacagi bisey yoktu,haftalardir oynamayan adami Ömer Toprak ve Zan varken alip ilk onbirde oynatan satilmis Hiddink ve Cetinde suc,ben Hiddinki geldigi günden beri elestiriyorum,nefret ediyorum.

Sakatlıktan yeni çıktığı ayen beyan belliydi . Fizik mücadelelerinde Khedira yı bile yıktı dün . Ama çok çok yavaş ilk golde hatası var .

Servet sakatlıktan çıkmadığında da yiyor bu çalımları. Bizim takımda oynamasını en son istediğim kişi bizim kadroda.

webo ile karabük'ün forveti'nin de neler yaptığını biliyoruz, halen servet', savunma derdinde millet. kıvranmayın artık, tutunacak dalınız kalmadı.

Miadını doldurdu Galatasaray formasıyla. 2 senelik kötü performansını hocasıyla yaşadığı uyumsuzluğa verip toparlanacağını düşünmüştüm.Balta bile toparladı Servet hala aynı Servet

En büyük servet fan boyz savunmaktan vazgeçtiğine göre KİLİT :ask:

Servet sakat, Almanya maçında yok haberleri çıktı. Şok oldum, dua üstüne dua ettim Almanya maçına yetişsin diye. Şükür oynadı.

İki İspanya maçının süper stoperinin solbekte işi ne?

Ulan, insan kazma oğlu kazma Gomez'den bile çalım yerse biz buna ne diyelim artık.

sırf fiziği var diye oyuncu oynatılmaz be kardeşim. bu hocaları anlamakta zorlanıyorum hakkaten. servet ağır, birebirde iyi bir stoper değil, hava toplarında da bence o kadar etkili değil, neyini oynatıyoruz anlamıyorum

Servet sakat, Almanya maçında yok haberleri çıktı. Şok oldum, dua üstüne dua ettim Almanya maçına yetişsin diye. Şükür oynadı.
Evet sağolsun bir güzel yedi çalımları. Hala nasıl oynuyor anlamıyorum zaten. Bank Asya'da anca oynar Servet çünkü bu kadar yetenekli rakipler yok. Yüklenir adama işte alır topu.

Geri
Üst Alt