#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Yahu Servet'i savunanlara sordum sürekli hiç cevap alamadım bir kez daha soruyorum;

Bu Servet'in bir kez olsun ayak ile top kaptığını, bir kez olsun kayarak müdahale ettiğini gördünüz mü? Hadi cevap verin.

Deniyor ama beceremiyor.Beceremeyince de olan oluyor.

r92uk.jpg

Yahu Servet'i savunanlara sordum sürekli hiç cevap alamadım bir kez daha soruyorum;

Bu Servet'in bir kez olsun ayak ile top kaptığını, bir kez olsun kayarak müdahale ettiğini gördünüz mü? Hadi cevap verin.

servet nerde kayarak top alma nerde kayarsa 1 yıl ayağı kalkamaz zaten tek hamlelik futbolcu

5 yıllık sözleşme imzalansın:lol:

Bana en cok koyan ne biliyomusunuz. Servet sadece vasat veya kötü degil cok kötü ve biz bu adamla tam 4 sezon gecirip 3'ünü heba ettik. Song ve Emre olmasa o ilk sezon'da da bizden cacık olmazdı ya neyse.

Bir'de ortada bir Euro 08 efsanesidir var gidiyor. Servet Euro 08'de ne yaptı Allah askına biri anlatabilir mi?

serveeeeeeeeeeeettttttttttttt serveeeeeeeeeeeeettt. euroooooooooo 2008 eurooooooooooooooo 2008. caglar celik saygilar.

Servet'i istemiyoruz diye bir imza kampanyası başlatalım.

bu sene sözleşmesi bitiyor. bakalım yenilenecek mi

Sözleşmesi yenilenmezse yemin ediyorum Messi gelmiş kadar iyi bi transfer olur.

bu sene galiba son senesi olacak.

Servet-Sabri

Bu ikiliden kurtulduğumuz an,şampiyonluk yolu herzaman açıktır..

Aynen , hep diyorum ; belki bu sezon değil ama Servet ve Sabrinin gittiği sezon kesin şampiyonuz

Servet ve Sabri'nin adını yanyana anmaya devam ederseniz. Yakında çarpılacaksınız. Sabri'nin sahada döktüğü terlerin ağırlığı kadar kadar başınıza taş düşecek birgün.

Devre arasında Kemal Tokak ile takas yapalım.

Servet ve Sabri'nin adını yanyana anmaya devam ederseniz. Yakında çarpılacaksınız. Sabri'nin sahada döktüğü terlerin ağırlığı kadar kadar başınıza taş düşecek birgün.

futbolda başarıya sadece ter dökmeyle ulaşılmıyor emre.pas verebilme,orta açabilme gibi temel vasıflar da lazım.Bunlar ne yazıkki sabride yok.

İş sadece ter dökmek olsaydı pehlivanlar da oynardı.Dmi ama

futbolda başarıya sadece ter dökmeyle ulaşılmıyor emre.pas verebilme,orta açabilme gibi temel vasıflar da lazım.Bunlar ne yazıkki sabride yok.

İş sadece ter dökmek olsaydı pehlivanlar da oynardı.Dmi ama

Kazım'daki rahatlık vurdumduymazlık Sabri'de olsa. Sabri sağdan çarpraz bindirmeleri ile 10 defa gol pozisyonuna sokardı bizi. Ama o sahada saklanmıyor. Tam görev adamı, top çalıyor, pres yapıyor, kalemize giden rakibi kovalıyor.

Geri
Üst Alt