#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Kazım'daki rahatlık vurdumduymazlık Sabri'de olsa. Sabri sağdan çarpraz bindirmeleri ile 10 defa gol pozisyonuna sokardı bizi. Ama o sahada saklanmıyor. Tam görev adamı, top çalıyor, pres yapıyor, kalemize giden rakibi kovalıyor.

çaldığı topun 2 katını kaybediyor.Topu oyuna sokamıyor.Şut çekiyorum diye tribündeki taraftarlara nişan alıyor.Şişirme ortalar yapıyor.

sadece koşuyor.Bu da güzel oynuyor görüntüsü veriyor ona.

Kazımdaki rahatlık,tekniğindendir.Adam 1 pozisyon yakalıyor 90'a asıyor.

Sabriye 30 şut çektir,bırak 90'a takmayı,kale çizgisini geçiremez topu.Çünkü kapasitesiz ve Galatasaray'a yakışmıyor.

çaldığı topun 2 katını kaybediyor.Topu oyuna sokamıyor.Şut çekiyorum diye tribündeki taraftarlara nişan alıyor.Şişirme ortalar yapıyor.

sadece koşuyor.Bu da güzel oynuyor görüntüsü veriyor ona.

Kazımdaki rahatlık,tekniğindendir.Adam 1 pozisyon yakalıyor 90'a asıyor.

Sabriye 30 şut çektir,bırak 90'a takmayı,kale çizgisini geçiremez topu.Çünkü kapasitesiz ve Galatasaray'a yakışmıyor.
Abartıyosun

futbolda başarıya sadece ter dökmeyle ulaşılmıyor emre.pas verebilme,orta açabilme gibi temel vasıflar da lazım.Bunlar ne yazıkki sabride yok.

İş sadece ter dökmek olsaydı pehlivanlar da oynardı.Dmi ama

Sabri'nin ilk görevi orta açmak ve asist yapmak değil. Bunu bilmemek Sabri'nin suçu değil. Sabri ilk görevi olan defansif görevleri harika yerine getiren bir adam. Sabri gibi kademeye giren bir sağ bek Türkiye'de yok. Hadi var diyorsan örnek ver.

Biz Sabri harika süper derken, bunu çok kaliteli diye demiyoruz. Türkiye'de başka bek yok ondan Sabri en iyisi diyoruz. Sabri'den iyi birisi var mı? Hayır yok.

Orhan mı iyi? Gökhan mı iyi? Ekrem mi iyi? Serkan mı iyi? Hiç biri iyi değil. Sabri iyi takımda her zaman oynar. Servet denen arkadaş Sabri'nin bile kötü oynamasına sebep ayrıca. Servet'in açıklarını kapatmaktan, kendi hatalarını gösterdi hep en son maçta.

Her neyse bu iş uzar, ama sürekli Sabri'ye yüklenmekten vazgeçin. Bu adam en kötü sezonda bile en iyi oynayanlardan biriydi. Hak etmiyor bu hakaretleri ve muhabbetleri.

Ramos ilan edilen Gökhan Gönül'ü tüm Dünya dün izledi. Bank Asya'da alan takım çıkmaz o oyunuyla.

Bunu görünce dehşete kapılıyorum.Aman yarabbi.

Sabri'nin defansı ne zamandan beri harika oldu. Överken abartmayın. Sabri formdayken en önemli özelliği takıma kattığı tempodur. Bu özelliğini sevmeyen yoktur. Ama formsuz zamanlarında ve ortada oynadığında çekilmiyor.

İstikrar abidesi Servet

Turkcell Süper Ligi'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da istikrar abidesi Servet Çetin oldu. Yaşadığı sakatlıklara rağmen büyük fedakarlık gösterip 34 lig maçının 33'ünde forma giyerek taraftarların sevgilisi haline gelen Servet, toplam 2 bin 964 dakika sahada kaldı. Servet ligin son maçında da sakatlanarak oyundan çıkarken, şampiyonluk kutlamalarına arkadaşlarının kucağında katılabildi.

Servet 33 2964

Futbolcu eleştirlir bende serveti cok beğenmiyorum ama Türkiyenin en iyi stoperi istesekte istemesekte servettir. Alternatif cıkana dek bu böyledir, her gelen hoca ( milli olsun klup olsun) 11 de yer vermiştir herşeyi herkesten iyi bilen kesim 2007 2008 de hanginiz buna karsıydınız şimdi ne değişti, yenilen bir calım. 2 3 senedir iğrenç bir takım ve yönetim boş bir orta saha sonra servet iyi değil ayagı iyi değil oldu. Beğendiniz s.aziz sanki bursada 50 metre pas atıyor,kemal tokak duran top ustası,serdar kesimal tecrübe fıskırıyor. Semih kaya servetten belki cok daha iyi stoper olacak , cıksın 30- 40 bin karsına ayagı titrer o kadar kolay iş değil bu o yüzden eleştirirken saygı duyulması gereken şeyleri gözardı etmeyin

Sabri'nin ilk görevi orta açmak ve asist yapmak değil. Bunu bilmemek Sabri'nin suçu değil. Sabri ilk görevi olan defansif görevleri harika yerine getiren bir adam. Sabri gibi kademeye giren bir sağ bek Türkiye'de yok. Hadi var diyorsan örnek ver.

Biz Sabri harika süper derken, bunu çok kaliteli diye demiyoruz. Türkiye'de başka bek yok ondan Sabri en iyisi diyoruz. Sabri'den iyi birisi var mı? Hayır yok.

Orhan mı iyi? Gökhan mı iyi? Ekrem mi iyi? Serkan mı iyi? Hiç biri iyi değil. Sabri iyi takımda her zaman oynar. Servet denen arkadaş Sabri'nin bile kötü oynamasına sebep ayrıca. Servet'in açıklarını kapatmaktan, kendi hatalarını gösterdi hep en son maçta.

Her neyse bu iş uzar, ama sürekli Sabri'ye yüklenmekten vazgeçin. Bu adam en kötü sezonda bile en iyi oynayanlardan biriydi. Hak etmiyor bu hakaretleri ve muhabbetleri.

Ramos ilan edilen Gökhan Gönül'ü tüm Dünya dün izledi. Bank Asya'da alan takım çıkmaz o oyunuyla.

Hocam galatasaray ayarında ki takımlarda bek oyuncuları defansif görevin yanında ofansif olarakta katkı sağlamalı ( ramos,alves ve daha yüzlercesi) ki ben Sabri'nin defansif görevlerini de tam manasıyla yerine getirdiğine katılmıyorum ama Gökhan Gönül overrated orası ayrı konu.Ama Sabri ve Servet GS çapında bir takım için yetersiz ne yazık ki .

euro 2008 de çok iyi oynamıştı kendisi, bir şans daha verelim bence.

Türkiye 'nin en iyi stoperi Servet değildir. Başımıza ne geldiyse 2008 yılından geldi. Aradan kaç sene geçti ortalamala oynayan Servet şimdi sürünür oldu. Eskiyle yaşıyoruz Hagi gelsin ortasahaya 96-01 arasında inanılmazdı.

Türkiye 'nin en iyi stoperi Servet değildir. Başımıza ne geldiyse 2008 yılından geldi. Aradan kaç sene geçti ortalamala oynayan Servet şimdi sürünür oldu. Eskiyle yaşıyoruz Hagi gelsin ortasahaya 96-01 arasında inanılmazdı.

Kimdir peki gerçekten merak ediyorum ?

2008'de şampiyon olduğumuzda da iyi değildi Servet açın maçlara bakın. Defansı Song topluyordu. Sorun Servet'in pas atması fln değil. Sorun Servet'in defansı yapamadığı. Rakipten top çalamıyor. Zorda kalırsa rakibi çalıyor top yine gidiyor, sonuç olarak da o giden top ya gol oluyor ya da faul oluyor ama Servet tarafından değil, Servet faulu yapar kaçar, kademesine Sabri veya başka bir oyuncu girer yıllardır.

Daha evvelde sordum, biri bana bu Euro 08 mevzusunu acıklayabilir mi? Cünkü benim hatırladıgım Servet ve bir kac cengaver yüzünden gol veya goller yiyip son dakikada macları ceviriyoduk. Ha ama dogru, Türkiye'de tabelaya göre yorum yapılıyordu.

Fatih hoca Bursa maçında oynatmazsa rahat bir maç izleriz.

Cok yuvarlama oldu , katılmıyorum ayrı . İyi forumlar herkese iyi geceler

Yuvarlamıyorum ilk aklına gelen Türk stoperler Servet 'ten iyidir. En iyisi diye bişey demek zaten doğru değil çünkü Thuram kalitesinde defans oyuncularımız yok. Ama Servet değildir en azından.

4 sene geçmiş 2008 'den, milli takım formasını haketmeyen bir adam. Ah bir kesseler Servet 'i de görsek bundan sonra kimsenin aklına Servet gelmez. Yeni yeni eleştiriler başladı artık Tv'lerde de zaten, kurtulacağız.

Daha evvelde sordum, biri bana bu Euro 08 mevzusunu acıklayabilir mi? Cünkü benim hatırladıgım Servet ve bir kac cengaver yüzünden gol veya goller yiyip son dakikada macları ceviriyoduk. Ha ama dogru, Türkiye'de tabelaya göre yorum yapılıyordu.

Servet iyiydi olum euro 2008 de :D

Geri
Üst Alt