#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Sözleşmesi bitiyor allahtan, defolsun gitsin takım doğrulamadı 3 senedir lan

Bu postumu saklayın. bonservissiz anadolu kulüplerinden başka kimse almıcak..

servet gidermi yahu kim vericek ona 2-2,5 milyon avro garanti parayı bizde biraz indirimle daha oynar işte

reservleyelim hatta

------------------------------------------

servet çetin 2+1 yıllığına daha galatasarayda

Gökhan sakatlanmazsa ve bu formu devam ederse imzalanmaz bence.
Olm Serveti eleştircez diye gökhanı övmeyin lan :D Gökhan oynadığı maçlarda en az 3 kritik hata yapıyor,birisi gol oluyor.Gökhandan da servetten de en yakın zamanda kurtulmamız lazım.

Biz 2000 yılında Türk oyuncularla iyi bir Türk jenerasyonu yakalayınca fenerin kolpa başkanı ümit milli takımdan Servet, Serkan, Deniz falan genç Türk oyuncuları almaya başlamıştı.

Denizli 'den Fener 'e gitmeden önce ümit milli maçı vardı Servet 'in. Fener nasıl adam almış bakayım diye izliyordum Servet 'i ve o maçta kıçıyla kendi kalesine gol atmıştı. Sonra küfürlerle uğurlandı zaten Fenerden de.

Eskileri yadederek sadece geçmişteki başarıları göz önüne alarak bir futbolcu oynatılır mı?Futbol anlıktır o an ne katkı yaparsa odur.Kimse aaa siz geçmişte yenmiştiniz onun hatrına bir golü de sizin hanenize yazalım demiyorlar.Tamam iyi maç çıkarıp akla kazınan adamlar tükaka edilmemeli ama iyi oynamıyorsa kimse vazgeçilmez değil oyuncuyu oynatmazsın başkasına şans verirsin eğer boynuz kulağı geçerse değil Servet Puyol olsa esamesi okunmaz.Takılmayın fazla isimlere önemli olan ortadaki futbol değil mi renkdaşlarım.Eğer o forma Servet'in hakkıysa sonuna kadar oynasın ama geçmişteki performansları için kimseye kredi verecek değil ne klüp takımı ne milli takım.Eminim ilerleyen yıllarda sadece özverili değil,daha kaliteli bir stoper izleriz takımımızda.Herkese iyi geceler

Olm Serveti eleştircez diye gökhanı övmeyin lan :D Gökhan oynadığı maçlarda en az 3 kritik hata yapıyor,birisi gol oluyor.Gökhandan da servetten de en yakın zamanda kurtulmamız lazım.
ya canım Oğuzhan'ım Gökhan'a bayılmıyorum ben de ama adam en azından toptan, mücadeleden kaçmıyor Servet gibi. Olumlu işler yapmaya çalışıyor. Ben razıyım valla Gökhan'ı beğeniyorum bu aralar

Ulan bi 4e 5e versek valla Messi'yi almış kadar sevinirim allahh çarpsın

Ne 2008 miş arkadaş :D Allah rızası için 2008 de kaç gol yemişiz biri istatistik koyabilir mi ? Sanki Yunanistan gibi hiçbir maç gol yemiyorduk.Servet futbol için afet güreş için ganimet bir oyuncu.Bir futbolcu düşünün ki topla iyi değil o zaman mental manada iyi olur ve açığını kapatır ama mental yönü daha facia .Daha nasıl tercih ediliyor cidden futbolu çözemiyorum.Mesela Puyol çok teknik bir oyuncu değil ama adam sahaya o kadar hakim ki defansa gelen her top mıknatıs gibi yapışıyor .Gökhan en azından 20 30 metrelik yerden pas atabiliyor.Hata yapsa bile bu meziyeti Serveti kesmeye yeter.Açıkçası Fatih Terim hocanın ne kadar adil bir hoca olduğunu Bursa maçında kendi adıma tes edicem .Eğer Servet oynarsa fikirlerim 180 derece döner.Sabri hakeza .Yav Eboue diye bir bek var ne diye macera arıyoruz ? Kadro kısıtlı olur anlarım da bu bollukta neden Servet ve Sabriye muhtacız tahayyül edemiyorum.Ya bu futbol denen mereti ben bilmiyorum ya hocalar garip.Başka ihtimal yok.

harbiden beyler rus forumlarında lobi yapsak iyi olur aslında servet şöyle servet böyle terminatör ayıboğan :Z18:

Lütfen git reis başka yerlerde ara mutluluğu sana güvenirler orada rusya iyi adres senin için .:)

Gercekten de ayibogan. Turkiye liginde karsida vasat takimlar oldugu surece is yapar diyecem ki onda da hatalari oluyor. Avrupadaki hem kulup hem de milli takimlarla falan oynarken øyle hatalar oldu mu mac da gider geri cevirmek de zorlasir. Moral de cøker vs. vs. Ve Servet bunu surekli yapiyor. Bir de ukala ukala aciklamalari vardi.

Git artik Servet git. Nereye gidersen git bizim takimdan uzak dur da istersen Mozambik'e git.

Gercekten de ayibogan. Turkiye liginde karsida vasat takimlar oldugu surece is yapar diyecem ki onda da hatalari oluyor. Avrupadaki hem kulup hem de milli takimlarla falan oynarken øyle hatalar oldu mu mac da gider geri cevirmek de zorlasir. Moral de cøker vs. vs. Ve Servet bunu surekli yapiyor. Bir de ukala ukala aciklamalari vardi.

Git artik Servet git. Nereye gidersen git bizim takimdan uzak dur da istersen-Mozambik'e git.

Gittiği gün okullar tatil edilmeli.:)

O gün kutlanmalı bizim içni büyük bir çile bu adam.

Geri
Üst Alt