#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Haftaya oynarsa da kırmızı kart görür inşallah fener maçında oynama ihtimali bile korkutuyor beni

Gökhan Zan sakat mi hala? bu adami görmek istemiyorum artik.

Ilk yari Tum'un pozisyonda hatasi disinda iyi oynadi kaptan.

Tum'a hayatinin golünü attiriyordu, Allah'tan herif tam bir kazma.

Ilk yari Tum'un pozisyonda hatasi disinda iyi oynadi kaptan.

biz takım olarak zaten iyi defans yaptık. o yaptıgı şeye ben hata demiyorum. herzaman aynısını yapıyor. arkası dönük adama sacma faul yapıyor. inşallah haftaya bu adamı oynatmaz. cok agır birkere.

hacı abi gene golü yediriyordu, dört gün sonra stadın yanından geçmemeli.

Servet Sivasspor'daki günlerini özlemiş.

Bu adam senede kac milyon aliyor?2 Milyon felan birsey,öyle degilmi?

Yahu o kadar para aliyorsan,bi gidip sol ayagini gelistir.Resmen hali saha maclarda kalede oynayan amca gibi vuriyor toplara.

Defanstaki hatalarini gectim. yahu insan bir tane topu da ileri dogru atamaz mi?? Servet olunca atamiyor iste. her topu auta vurdu. topu aldiginda hic güven vermiyor. ayrica bugün Tum gibi agir bir forvetle oynamasi isine geldi. FB macinda oynarsa savunma kevgire döner.

Zan'a kötü diyorduk ama Servet'ten 5 kat daha iyi Zan.

Lesh. Yine gol yedirecekti. O nasıl kafa topuna çıkış ? Boyundan posundan utanır insan.

servet4.png

Gokhanla ikisini su anki Barcelona'ya koy gruplardan cikamaz CL'de Barca

bi insan her defasında sahanın köşesine doğru giderken vurduğu her topu taca atabilir mi?

hayır yani o kadar uzun vurma o zaman ayak içiyle taca bırak en azından güç harcamazsın.

dün beni ayar etti arkadaş. gençlerdeki aykutta aynı servetin yandan yemişi sadece biraz daha atletik o da yaşı genç ondandır

Yetenek fakiri arkadaşımız.Maçta yaptığı bir olumlu hareket göremedim.

Galip gelmemizden ötürü kimse bir şey yazmamış bu futbol fukarası adama.. Adam girdi 10 dakika oynadı 1 gol yedik.. Bizim böyle zorlu maçlarda Servet'i kadroya falan almamamız lazım.. Ceyhun girseydi keşke..

Galip gelmemizden ötürü kimse bir şey yazmamış bu futbol fukarası adama.. Adam girdi 10 dakika oynadı 1 gol yedik.. Bizim böyle zorlu maçlarda Servet'i kadroya falan almamamız lazım.. Ceyhun girseydi keşke..

Eboue kardesimizde zorladi,Servetin girmesini istemedi heralde.

Geri
Üst Alt