#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

meyve dogadan gelir, futbolun meyvesi goldur yani dogal olarak gol iceren yorumlarimi okuman gerekir ki bu konu servetle ilgili yani bir STOPER. mevkileri bilmiyorsan wikipediayi arastirmani yada fm oynamani oneririm

[video=youtube;wNTFzdRLXqY]https://www.youtube.com/watch?v=wNTFzdRLXqY[/video]

İbretlik görüntüler

Servete kafasındaki beyaz cisim net faul yapmış orada.

servette suc yok. sorun o lanet topta. kaymış gitmiş adamın ayagından.

maci birlikte izledigim annemden gelen bir yorum:

"kafasina darbe aldi, belki akillanir artik dedim, ama hala ayni bu adam yahu"

Semih-Ujfa'yı cıkar suan bırak Feneri, Besiktas'ın bile gerisindeydik. Hemde Eboue'ye ragmen, Muslera'ya ragmen, Melo'ya ragmen, Elmander'e ragmen, Selcuga ragmen, bu sezon ki yeni Balta'ya ve istikrarlı Baros'a ragmen.

adana demirsporlulardan calim yemeyen ender oyuncularimizdandi yanlis gormediysem. ayagindaki topu kaptirmasini da rakibin ADANA DS olmasiyla aciklayabiliriz, calim atmaya falan calismistir gormedim posyonu gerci

servet'i babası senin kadar savunmuyordur ,futboldan zaten zerre anlamıyorsun, bunu servet gibi birinin 5 gollük hata yaptığı maçta savunarak saçmalama bari, çok seviyorsan ver parasını al servet i arkadaşların arasında oynatırsın, kurtuluruz :D

Bana dünkü macta sanki bilerek böyle "hatalar" yapiyordu gibi geliyor...

servet'i babası senin kadar savunmuyordur ,futboldan zaten zerre anlamıyorsun, bunu servet gibi birinin 5 gollük hata yaptığı maçta savunarak saçmalama bari, çok seviyorsan ver parasını al servet i arkadaşların arasında oynatırsın, kurtuluruz :D

ne guldum ne guldum

servet iyiden iyiye bitirmiş kendini. önceden 1-2 m euroya okutsak falan diyordum ama bu saatten sonra servete para veren çıkmaz malesef.

Bu maçtan sonra bir daha o formayı giymemesi lazım

Dün güçlü bir takımla oynasak korku filmine dönüşebilirdi maç. Kendisi de uğraştı baya 4. denemesinde falan golü attırabildi rakibe.

Geri
Üst Alt