#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

normalde servet, rieranin son maci olmasi lazimdi dunku mac

+ aydin

sabri de katilmali normalde bunlara ama sabrinin son maci 36-37 yasina gelince ancak ezleriz, sabri artik gitmez

En azından senden yedek olur düşüncesi taşıyordum bu maçtan önce..

Ama gördüm ki.. Senden gerçekden bu saatten sonra türkücü olurmus.

adanamı beceriksizde yoksa bizim kalecimi çok iyidi anlayamadım bu adamın yaptığı hatalara rağmen pozisyonları harcadılar.

Servet bu senın son maçın olmalı Fatih Hoca duy artık sesimiz yaw formayı giymesin artık

Dedim ya zaten 4 kere falan asist yaptı rakibe dahası varmı? :)

Zan'a mac basi ücret vermemek icin, sürekli bu adamin kadroda olmasi futbola ihanet.

Kendini bi b*k saniyor.

Hadi Melo rakiklerini kücümseyebilir.Adam dünyanin en iyi önliberolarin biri.

Sen ne ayaksin Servet,Adana Demirspor gibi bi takimin forvetleri seni rezil ettiler,ayi.

Yok yabancilar gecen sene öyle etkili degillermis,git isine ya.Son 4 senede senin yerine beni oynatsaydik en az 3 puanimiz daha cok olurdu.

Hemen gönderilsin. Dün bu oynayacağına alt yapıdan bir oyuncu ( Sadık olabilirdi ) oynasaydı bunun yaptığı hataları yapmazdı. 3 senedir niye kupa alamadığımız belli oluyor.

2. golde Elmander'in bos kalmasinda Servet'in kosusu etkili oldu ,adamlari goturdu alan acildi.Servet'i savunan biri olarak ben de bizdeki misyonunu tamamladigini dusunuyorum artik ,ama adama hakaret etmeye gerek yok.

gs 5-1 karabük maçında hatasız oynadı

bu kadar formsuz bir dönem yaşıyorken böyle oynaması beni şaşırttı

genelde zor form tutar uzun ve ağır stoperler

bu adam isterse hattrick yapsin yaranamaz cogu taraftara hakli olarak. zamaninda neler yaptigini herkez biliyor. futbolcu olmadigi net zaten. iyi güres özellikleri sayesinde yillarca göze batti. modern futbolda üst düzey basari bekleyen bir takimda Servet kulübede bile oturmaz. net. zaten su anda yedek olmasi tamamen Zan'nin mac basi ücretini ödememek icindir.

Olabilecek en kötü oyunu oynuyor, sanki rakip takımın tamamı Shevchenko'lardan oluşuyormuş gibi anlamsız bir gerginlik içinde. Bu maç ısrarla onu izledim, ilk olumlu hareketi 34. dk.da geldi ama o dakikaya kadar 4 tane kritik hata yaptı ve pozisyon verdik.

bu adam takıma girdi gireli hep pozisyon veriyoruz. hele sheltenonun direkten dönen topunda geri geri koşması ona ragmen gene calım yemesi skandal bir olay. bu herif yanındaki semihide bozuyor. fatih hocada bize aksiyonmu izletmek istiyor nedir:)

Geri
Üst Alt