#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Egemen'in milli takımda oynadıgı maçlarıda gördük. Servet yine en azından yarı final oynadı avrupa şampiyonasında. Servet her türlü egemenden daha iyi abi. Bunu tartısmak bile sacma. Ne oynamıs egemen ya bursaspor'un küme düsen kadrosunda oynayan bir topcu. Memlekette stoper yoklugundan oynuyor iste.

Hacı haala var mı sizlerden ya :)

Şampiyon oldugumuz seneyi at çöpe. Servet suan formsuz olabilir sadece, ama bence bu formanın sonuna kadar hakkını vermis ve cok iyi maçlar cıkarmıs bir isim.

şampiyon olduğumuz seneyi çöpe atarım o sene kalede aykut,orkun,barış,servet gibi çöplerden takım yapan kalli'nin eseridir, servet'in formanın hakkını verdiği yok, iğrenç bir düşünce yapısına sahip bir adam, tek derdi para, para için yapmayacağı şey yok, herşeyi geçtim kalitesiz ve kendisine bakmayan bir adam. sakatlıktan döner yüz kilo, karnında simitler, ahanda bak kadroya giremiyor, demekki Servet leşin tekiymiş, halen şampiyonluk,bilmemne fii tarihten örnek verme, Servet bu ülkenin en kötü stoperidir.

Yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etmeli.Ne olmuş olursa olsun, bu formaya hizmet etmeye çalıştı.Yarın bir gün bugün eleştirdiğimiz kişiler gitme eyilimi gösterdiğinde aşırı eleştirel tavrımızı hiçe sayarak gerekli tebrikleri ve teşekkürleri etmemiz gerekir.

Teşekkür edilecek bir yanı yok, Galatasaray'ın üç yılını çalanların başında geliyor.Skibbe,Rijkaard,Hagi bunların hesabı verilsin.

Yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etmeli.Ne olmuş olursa olsun, bu formaya hizmet etmeye çalıştı.Yarın bir gün bugün eleştirdiğimiz kişiler gitme eyilimi gösterdiğinde aşırı eleştirel tavrımızı hiçe sayarak gerekli tebrikleri ve teşekkürleri etmemiz gerekir.

Aynı fikri taşıyorum seninle renktaş. Ama bunu anlamak istemeyenler var, görende diyecek biz Serveti Maldiniyle kıyasladık.

Egemenle Servet arasında en ufak fark yok. Bizim Servet'i zamanında anlamsızca savunduğumuz gibi onlarda Egemen'i savunuyorlar sadece. 1 seneye kalmaz onunda balonu patlayacak. Stoke maçında yeterince gördük zaten kendisini, o maç belli etti kalitesini.

Servet'e dönersek hala euro2008 diyenler var. 35-36lık Emre Aşık -tam bilmiyorum kaç yaşında olduğunu- o turnuvada kusursuz oynamıştı. Aynen Topal falanda öyle. kaldı ki uğur boral'ın çılgın attığı maç bile gördü bu gözler, servet servet demeyin hala.

Egemen ile Serveti kıyaslamayın ikiside kalasın önde gideni.

kulübün ağzına s.çan adama teşekkür he? Hadi lan ordan. gitse de bi an önce sövsek rahat rahat.

Heykeli dikilsin, arenaya çağırılsın ödülü verilsin demedik.Yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edilmeli dedik.Yapmayıp içine ettiği bir sürü şey içinde, gittikten sonra ne değeri var artık yaptığı yanlışların dedik.Servete senelerdir dediğimi ben biliyorum..Amma velakin adamı itn gtüne sokmaya gerek yok.Sanki oynamak için bayrak sallıyorlar ellerinde.Yolla gitsin o zaman.Artık bunu da düşünmeye başladım iyice. Sanki adam oynatın diye bir yerini yırtıyor.Oynayamıyorsa yollayacaksın abi, sonra taraftar böyle küfür ediyor şahıslara.Yollayın iyi hatırlansın akılda yapıcı kalsın en azından.Böyle olduktan sonra taraftar ikileme düşüyor.

Servet Gidici Duruyorsun. Katkıların İçin Teşekkürler.

Egemen'in milli takımda oynadıgı maçlarıda gördük. Servet yine en azından yarı final oynadı avrupa şampiyonasında. Servet her türlü egemenden daha iyi abi. Bunu tartısmak bile sacma. Ne oynamıs egemen ya bursaspor'un küme düsen kadrosunda oynayan bir topcu. Memlekette stoper yoklugundan oynuyor iste.

Tam ciddi ciddi yorum yazacaktım ki yazının sahibinin Görkem Akıtürk olduğunu gördüm ve vazgeçtim. Haklısın.

Çemişgezekspor'a git lan. stoper arıyormuş adamlar.Müthiş bir deneyim olur senin için.

Servete hakaret edenlerin o sözleri sizlere geri gönderiyorum.. Servet bu formayı iyisiyle kötüsüyle terletmiş sakat sakat maçlar oynamış parasının hakkını vermiş bi futbolcudur. Benim gönlümde servetin ayrı yeri vardır. Ama bi gerçekde vardırki servet beyin olarak artık bitmiştir. Bize daha fazla katkısı olamaz. Güzel bi şekilde sezon sonu ayrılacakdır.

servet formaya her zaman hakaret etti, servet fanları bunu kabul etmedi ama gerçek bu, sakat sakat oynamış,kahramanlık yapmış, tabi tabi. bunun gibileri üç senemizi çaldı. geçen sene sarp,özbeki,bunun gibileri yüzünden küme düşüyorduk, siz halen serveet servet.

servet formaya her zaman hakaret etti, servet fanları bunu kabul etmedi ama gerçek bu, sakat sakat oynamış,kahramanlık yapmış, tabi tabi. bunun gibileri üç senemizi çaldı. geçen sene sarp,özbeki,bunun gibileri yüzünden küme düşüyorduk, siz halen serveet servet.

gecen yıl baroş kewell arda gibi işe yaramaz beyin olarak bitik futbolcular yüzünden küme düşüyoduk.. bu futbolcular geçe sezon dokunulmazdı baroşu 15 maç oynadı eleştirdik ne eleştiriyon lan diyodular. kewel çöplük diyoduk kewell en iyi oyuncumuz deniliyodu. mustafa sarp servet kimki bunlar yüzünden düşecez bunlar takımın yüzde 1 i.

gecen yıl baroş kewell arda gibi işe yaramaz beyin olarak bitik futbolcular yüzünden küme düşüyoduk.. bu futbolcular geçe sezon dokunulmazdı baroşu 15 maç oynadı eleştirdik ne eleştiriyon lan diyodular. kewel çöplük diyoduk kewell en iyi oyuncumuz deniliyodu. mustafa sarp servet kimki bunlar yüzünden düşecez bunlar takımın yüzde 1 i.

ibret alınabilitesi yüksek mesajlar, yok böyle birşey,kimki dediğin adamlar takımın beyni olursa ve takımını sahada bu hallere getiriyorsa eleştirilir, 50 maç oynayıp bir halt edemeyen adamı 15 maç oynayan adam gibi adama tercih etmem. boş argumanlar.

2 haftadır ilk 18'e alınmıyor. Gaziantepspor maçında da serinin sürmesi dileğiyle ;)

Ujfulasi bu macta sari kart gormesi durumunda, server Kayserispor karsinda forma sansi bulanilir

Geri
Üst Alt