#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

nasıl iyi oynadı allah aşkına ya berbattı yine kanser oldum izlerken bitmiş bu adam.65846854 orta açtı 1 tanesi geçmedi.

Demekki ilk golde, Elmander'in kafasına kondurduğu nefis ortası gözlerden kaçmış. İlk yarı, özellikle attığımız golden sonra toparlandı ve iyi oynadı. İkinci yarıda savunmaya iyi yardım etti, topları olumlu kullandı..

Riera'nın bizdeki en iyi maçıydı belki de. Ama insan hem yabancı kontenjanını dolduran hem de o kadar para alan birisinden takıma ayak uyduracak performans değil fark yaratacak performans(lar) bekliyor elbette.

Herkes begenmis ama ben nedense begenmedim kendisini. 1'e 1 pozisyonlarda hep yerde kalan isim oldu. Gelecek hafta FB macinda mutlaka Aydin oynamali.

543467_409306312427653_243149862376633_1412666_1769423956_n.jpg

Nasılda sarılmış Melo'ya.Helal olsun aslanlar.

Güzel oynadı hele ki aklımda bir çalımı kaldı beşiktaşlı bir oyuncuya attığı çalım çok hoşuma gitti

Melo darbesi iyi yaramış,F.T'nin büyüklüğü işte burda futbol sadece taktik değil bir psikolojik savaş ve bizi en büyük ayrıcalığımız şu an.

Nasıl sarıldı meloya golü attığında..

asist yapmana rağmen bir türlü sevemedim seni dostum sanırım sevemeyecem de :(

dipnot: önümüzde 2 fener maçı var o maçların birini kazandırman halinde fikirlerimde u dönüşü yapabilirim doğrusu YAPTIRABİLİRSİN..

Bence dün cok iyidi, Fener macindada böyle oynarsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt