#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Forum neyin kafasındaysa ;) Bence gayet kötüydü zaten ayakta duramadı kayıp durdu.

Ben beğenmiyorum Reira yı,, ofansif bir katkısı yok defansif te de çok zayıf kalıyor vucudu, Seneye bu bölgeye iyi bir adam bulmalıyız,,

totalde gayet iyi bir mac cikardi, actigi orta 10 numaraydi. Riera'dan bekledigimiz hareketler bunlar zaten, tecrübesini kalitesi ile birlestirirse ön tarafta önemli bir koz.

Felipe ile tamamen barismasida süper olmus.

Tek kelime ile süperdin.

Çok şerefli spor medyasına göre en iyi sağ bek hilberti ve oyuna girdikten sonrada Simaoyu çok iyi kitledi. Defansif anlamda çok başarılıydı ama hücum yönünden kocaman sıfır.

Albert Riera zaten teknik bir futbolcu , klas işler yapabiliyor zaman zaman malesef skora doğrudan etkisi olmadığı için eleştiriliyor ve bizim alıştığımız tarz bir kanat oyuncusu değil.Uzun boylu ve yavaş.Adamın stili böyle yapacak birşey yok.Beşiktaş maçında da beğendim diyebilirim.

Problem kalitesi degil ki zaten. Eger yillik 1.5 Milyon filan kazansaydi, cogunluk Riera´nin kadroda bulunmasi gerektigini söylerdi.

Ama 3.5 Milyon filan, bunlar cok abarti Riera icin. Yabancilardan genelde beklenmez, yapmazlar da zaten, ama Riera´nin cikip da maasinda indirim talep etmesi gerekir kalmak istiyorsa :)

Defansif anlamda başarılıydı ama halen yeterli değil bence.

Dün fena değidli amaOlimpiakosta kanattan içeri girip çektiği sert şutları bir türlü göremiyoruz.Emre çolakı trecih ederim

Fazla kasmadi. Acikcasi pek olumlu seyler söyleyemeyecegim.

ahh riera hırbo gibi topçusun nasıl ispanyada top oynadın anlamiş değilim :)

Riera.. ne yazık ki yürümüyor bu ilişki.. ayrılmanın vakti geldi bence..

lan serkanın sagından top atıp solundan gecmeyi calışıyon onuda yapamıyon. gidiyon ortayı kaleciye atıyon. harbi nasıl oynadın ispanya milli takımında. bunun sırrı ne

Riera'ya en çok güvenenlerden biriydim ben belkide Liverpool sempatizanı olmamdan , Liverpool forması altında başarılı maçlarını izlememdendi bu güvenim ama beni Galatasaray'da ki performansı ile çok şaşırttı sezon sonu yolun açık olsun Riera.

Takim savunmasini cokertti girdikten sonra hic pres yapmiyor 70lik dedeler gibi

beni en çok dusunduren adam elinde 3 yıllık sözleşme var, yıllık net 2.4m euro alıyor, bu adam nasıl satılır? Kim alır? Kim bu maaşı öder? Verdiğimiz 3m euro bonservisin üstüne soğuk su içelim zaten. Üstüne para verip göndermek zorunda kalıcaz :( Off Terim off

Buluruz alacak birini Riera bu sonuçta

Albert Riera ‏ @RIERA11

Well done Tony! SAS is my fav on the playoff!!! Bien Tony bien! San Antonio Spurs son mis favoritos para ser campeon. @ICano14

Bundan sonra Riera'ya laf edeni çizerim.

kımıl zararlisi hic bisey yapmiyon bari biraz defans yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt