- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: #11 Albert Riera
takimdaki eksikliklerin performansina yansidigini soyluyorum bilo raadol, forvetlerden biri geriye gelip top cikaran tipte olsa, sol bekte eboue gibi bir adam olsa riera da haliyle daha iyi oynayacakti. bunlari riera daha iyi oynasin diye degil, takim daha iyi oynasin diye soyluyorum. cunku en bariz iki eksiklik takimdaki. bundan suphesi olan kendine simit sarayinda delivery boy olarak is arasin
pas, veto, RED
şu saçmalıktan da kurtulalım artık bir adamı oynatmak yanına en az iki tane daha adam isteme hastalığından. yetti artık bariz b,r şekilde olmuyor bu adamdan olmayacak oynayamaz bu takımda bitmiş tükenmiş artık zorlamanın alemi yok tüm sene boyunca yaptığı olumlu hareket saysan 5 i geçmez olumlu hareket diyorum bak maç kurtarmasını falan beklemiyorum. bırak emreyi sol açıkta takımda kimi koyarsan koy en az riera kadar oynar
takimdaki eksikliklerin performansina yansidigini soyluyorum bilo raadol, forvetlerden biri geriye gelip top cikaran tipte olsa, sol bekte eboue gibi bir adam olsa riera da haliyle daha iyi oynayacakti. bunlari riera daha iyi oynasin diye degil, takim daha iyi oynasin diye soyluyorum. cunku en bariz iki eksiklik takimdaki. bundan suphesi olan kendine simit sarayinda delivery boy olarak is arasin
Elano konusunda benzer seyler soylendi, ki Elano Hagi'den sonra Galatasaray tarihinin en yetenekli yabanci futbolcusudur.
pas, veto, RED