#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

şu saçmalıktan da kurtulalım artık bir adamı oynatmak yanına en az iki tane daha adam isteme hastalığından. yetti artık bariz b,r şekilde olmuyor bu adamdan olmayacak oynayamaz bu takımda bitmiş tükenmiş artık zorlamanın alemi yok tüm sene boyunca yaptığı olumlu hareket saysan 5 i geçmez olumlu hareket diyorum bak maç kurtarmasını falan beklemiyorum. bırak emreyi sol açıkta takımda kimi koyarsan koy en az riera kadar oynar

takimdaki eksikliklerin performansina yansidigini soyluyorum bilo raadol, forvetlerden biri geriye gelip top cikaran tipte olsa, sol bekte eboue gibi bir adam olsa riera da haliyle daha iyi oynayacakti. bunlari riera daha iyi oynasin diye degil, takim daha iyi oynasin diye soyluyorum. cunku en bariz iki eksiklik takimdaki. bundan suphesi olan kendine simit sarayinda delivery boy olarak is arasin

Elano konusunda benzer seyler soylendi, ki Elano Hagi'den sonra Galatasaray tarihinin en yetenekli yabanci futbolcusudur.

pas, veto, RED

daniel-gonzalez-guiza_79728.jpg

İstanbul bizi bozdu panpa

Riera'yı alacak bir gerizekalı bulabileceğimizi sanmıyorum. Kontratı fesh edip en az zararla kurtulmamız lazım. Adamla 4 sene kontrat imzaladık birde..

Riera'yı alacak bir gerizekalı bulabileceğimizi sanmıyorum. Kontratı fesh edip en az zararla kurtulmamız lazım. Adamla 4 sene kontrat imzaladık birde..

İspanya ve İngiltere'de her türlü piyasası var. En rahat gönderebileceğimiz adam Riera.

Rieara nın şuan gidebileceği ligler Rusya ve Qatar gerisi yalan belki olympiakos a yarı fiyatına geri gönderebiliriz onun dışında bonservisiyle Rieara yı alacak Avrupa klubu bulmak zor çok zor...

hangi gerzekali böle sözlesme yapmissa

o ödesin bunun parasini

Umarım Riera'ya talip çıkar 2 - 3 M falan ne verirlerse satalım.

Hadi azda olsa bir bonservis bedeli verdilerde Riera gitmek istiycekmi bakalım ? Bizim verdiğimiz yıllık ücreti kimse ona vermez

yolcudur abbas baglasan durmaz.

Riera'dan verim alamadigi icin hoca, gecen sezon sistemi degistirdi. Bu sene, özellikle sampiyonlar ligi'nde 4-3-3 oynatmak isteyecektir takimi bence. Etkili 2 kanat hücumcusu alacagimizi düsünüyorum bu transfer sezonu, Riera'ya yer kalmayacaktir. Ne kontenjan bakimindan, ne maddi bakimdan. Arda'nin bize attigi bir kaziktir Riera, en azindan benim gözümde öyledir. Cok baska mevkiilere, cok baska adamlar beklerken, birden Istanbul'a ayak basti. Hic katki saglamadi demek de nankörlük olur, verim aldigimiz bir cok mac oldu bu sezon, sagolsun. Ama o verimi seneye Yekta'dan da alabiliriz, hatta keske Culio dönse, ondan cok daha fazlasini bile aliriz. Yillik ücretinde cok ama cok ciddi indirime gidilmedikce bu takimda kalmasinin hic bir mantigini görmüyorum. Gene de sempatik adam, yolu acik olsun.

Albert Riera ‏@RIERA11

@Dirk_18_Kuyt no way mate! U will fight for the 2nd place. Galatasaray is the best club in Turkey!

Kuyt'a takılmış 2.lik için savaşacaksınız Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaray yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt