#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Riera'dan Kuyt'a Ayar

Yabancı Sabri hakkımızı Riera'dan yana kullanmışız,bunu şimdi daha iyi anladım :D

trübünlere oynuyo adam bılıyo tr de oynadığın oyunun onemı yok trıbunler sevsin yeter :D

Riera'dan Kuyt'a Mesaj

rierara1.jpg

Galatasaraylı oyuncu Albert Riera, Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt'a gönderme yaptı.

Fenerbahçe'nin birçok kulübün transfer gündeminde olan Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'u transfer etmesi geniş yankı uyandırdı. Sarı-lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki futbolcuya Galatasaraylı bir oyuncudan mesaj geldi.

Kuyt ile Liverpool'dan takım arkadaşı olan sarı-kırmızılı oyuncu Albert Riera, mikro blog sitesi twitter üzerinden gönderdiği mesajla göndermede bulundu.

Gün boyunda destek mesajları alan Kuyt'ın Fenerbahçelilere yazdığı, "Kupaları kazanmayı 4 gözle bekliyorum" tvitine cevap veren Riera, "Yanlış yoldasın dostum. Sen ikincilik için savaşacaksın. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır" dedi.

Riera'nın bu tviti sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük övgü alırken, yeni transfer Kuyt ise İspanyol oyuncuya cevap vermedi.

dadadadada.jpg

Riera'dan Kuyt'a imalı mesaj - Galatasaray

Cevap: Riera'dan Kuyt'a Mesaj

kuyt kardeşim başka takımmı kalmadı seneye nerde oynayacağı belli olmayan şikeciliği nerdeyse tasdik edilmek üzere olan bir camiayı seçtin. ilginç şeyler dönüyor vesselam. ben kuyt ın 2,850m euro alacağını hiç sanmıyorum, açıktan 2m euro daha vermiştir bu denyolar. sanırım psikolojik harp peşindeler

twitterdeki sozcumuz Albert Riera

Twitterdeki coskunu birde sahaya yansitsan be olm

Buda sabri gibi ha, sahada yok ama saha disinda sevdiriyor kendisini :D

ama twitter hesabının background'u 10 numero olmuş... :b5:

Sadece bu konuda beceriklisin Riera :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt