#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Sene başında bu adamı herkese karşı savunmuştum ama herkes leş demişti bu adam için şimdi bakış açıları değişmiş , bir adamda teknik olsun yeter , ama bu adamı bu konuma getiren ve herşeyin mimarı olan Fatih hocadır.

Adam efsane oynadı lan, doğruya doğru

Çok hırslıydı :)

Sene başında bu adamı herkese karşı savunmuştum ama herkes leş demişti bu adam için şimdi bakış açıları değişmiş , bir adamda teknik olsun yeter , ama bu adamı bu konuma getiren ve herşeyin mimarı olan Fatih hocadır.

+Scott Piri :ayatollah:

nanni valencia karşısında düğüm olur bu adam ne yaparsa yapsın aldığı o parayı haketmiyor dün oynadığı futbol için teşekkür ederiz mevkisi değil ama çok büyük kazık bize bu adam...

Helal olsun valla şiir gibi top oynadı adam. Hele o mevki için çok rahat. Açıkcası liverpool döneminde tekniğini beğenirdim bizde onu yapamadı diye çok eleştirmiştim şimdi o tekniğine tekrar kavuşmuş belli kanattada iş yapar

Tebrik ediyorum, yüzü güldüğünde bende tebessüm ettim.Yeter ki savaşsın, yeter ki çabalasın.Çok memnun oldum onun için çok sevindim, Türkçe öğrenmesi iyi oldu demek :p

solbekte şöyle bir kaç maç daha oynasın tam bizim ligimize uygun bir solbek olur. ama ş.ligi maçları için bana göre rierayı sobek olarak kullanmak fazlaca riskli. yediğimiz golde kademe hatasına dikkatli bakın. ama anamızın liginde büyük maçlar hariç sırıtmayacaktır. hücum oynayan bir takım için ideal bir solbek olma yolunda azimle ilerliyor riera

öyle abartıldığı gibi iyi değil. sol bek orjinli bi adam olmaması nedeniyle eleştirmek istemiyorum. iyi yaptığı işlerin yanında, çok basit pozisyon hataları yapıyor. eleştirmek adına söylemiyorum sadece örnek vermek için söylüyorum. dünkü maçta en kötü balta bile o golü yedirmezdi takıma. çok net bi pozisyon hatası.

ama tabi balta da başka hatalar yapıp farklı bi gol yedirebilirdi.

bence baltadan kesin olarak vazgeçildiyse, devre arası riera gönderilip gerçek bi sol bek alınmalı.

nanni valencia karşısında düğüm olur bu adam ne yaparsa yapsın aldığı o parayı haketmiyor dün oynadığı futbol için teşekkür ederiz mevkisi değil ama çok büyük kazık bize bu adam...

Hakan çok daha kötü olur, ilk maçta gördüğümüz gibi atakların hepsi o taraftan gelmişti.

müthis oynadi..sebebide Futbolu cok iyi biliyor..hangi pozisyon olursa olsun oynar bence(Kaleci haric :) )

Hakan Balta'dan kurtulmuşuz hala yok Riera yetersiz kardeşim zaten adam sol açık..

Ama adam oynuyor arkadaş isterse forvet oynasın..

Mevkisini yadırgamıyorsa her zaman takdir ederim..

Profesyonel adam tıpkı Kewell gibi..

Kendini yeni buldu adam Yunanistan'da doğru dürüst tempo yapmadı bizde sert futbola alışamayıp sinsede bu sene gerçekten çok başarılı..

Adam takıma güç katıyor mu katıyor..

Nokta o halde..

Alkışlar Riera'ya..

ilk golde hatalıydı doğrudurda adam o mevkinin oyuncusu değil, yakın zamanda defansif anlamda daha iyi olacaktır, yalnız adama helal olsun türlü türlü triplere girip yatar paramı alırım falan demedi adam hakkaten karakterli çıktı seviyorum böyle adamları

Kem küm etmenin gereği yok.Adam oğlu adam kendisi.Dayak yedi, bilmem ne oldu.Ama adam gerçekden profosyonel çıktı, yan gelip parasına bakmıyor.Elinden geleni yapıyor.Helal olsun.

Dün Cluj'a karsi oynadigi Futbol'dan sonra söyle 1 ay adami rahat birakmamiz lazim aslinda:asd:

süper oynadi adam, hic hakkini yemiyelim:ayatollah:

Riera'yı en başından beri istemeyen, ona güvenmeyen biri olarak Galatasaray kariyerindeki en iyi dönemini geçirirken Hakan Balta falan karıştırmayın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt