#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

en azından takımı umursadıgını çabaladıgını hiseetim. golde hata yaptın ama bek olmadıgına veriyorum bu hatayı.

parasını alıp yatmıyor deli gibi çalışıyor takımın parçası olabilmek için bravo

Riera dun superdi resmen, digerlerinden daha iyidi (burak haric)

solbeke su Liverpool de yedek olan Ispanyol solbeki alsak yada Udinese den Armero yu, Riera da sol acikta baya etkili bir kanat olabilir...

Gittikçe daha az hata yapıyor. Dün çok kritik 2-3 akını kesti. En önemli ve CL'de en çok işimize yarayacak özelliği rakip bize tam takım pres yaparken defansta soğukkanlı bir şekilde top saklaması ve doğru yere pas atması. Dünkü maçı tekrar izleyip Riera'yı beğenmeyen arkadaş defanstan çıkarttığı toplarla rakibi eksik yakaladığımız pozisyonları es geçmiş anlaşılan.

futbolda cok önem verdigim bir olaydir bu, pres yapan takimlara karsi inanilmaz bir silahtir bu.

izleyenler bile deli oluyor rakipte butur paslarda, sahadaki topcu nasil olmasin.

defansif olarak su son maclardaki formunu manu, braga vede ts ve fener maclarinda gösterirse az cok, seneye garanti sol bekimiz riera olur.

ofansif olarak adam gercekten harika

hamitin sut cektigi pozisyonda sold abom bos bekleyen riera idi dime?

gerek ilerde ciktigimizda kullandigi toplar, gerek cikarken kendi yari sashamizda kullandigi toplar hepsi olumlu

hakan baltanin defansif olayindan bahsetmezdim ben son maclarda, yeterki ofansa cikmasin derdim, dua ederdim cikmasin diy,e cunku ciktigi zaman hakana top atilirdi hep, o da o toplarin hemen hemen hepsini yerdi, ezerdi, hem takimi ataktan ederdi, hemde moraliniz bozardi. Ayric ilerde oldugumuz icin onun kaybettigi, ezdigi toplar yuzunden atak yiyen biz olurduk.

O kadar saydık ama mahçup etti bizi. İlk defa dün akşam ki maçta sol bek sorunu çözülmüştür diyebildim.

Burak'tan sonra maçın en iyisiydi.Resmen harika oynadı.Tabi Orjinalden Sol Bek olmadığı için pozisyon hatası yapıyor.Ama 2li mücadelelerde,Hücuma destekte falan çok iyiydi.Allah devamını erdirsin:b5:

emre sol beke mi gecsin

Biz Emre solbekemi gecsin dedik?

Hazir kanat sikintisi cekiyorken Riera gibi sol tarafi iyi kullanan bir oyuncudan niye faydalanmayalim.

Benim aklimdaki kadroda 4-2-3-1 veya 4-3-3 var ve Riera'nin sol kanat Emre'ninde uclunun ortasinda oynamasi geciyor.Solbeke transfer yapilabilir veya Eboue kaydirilip Hamit sagbek oynar.

Dünkü iyi oyununla beraber..

Bizi baltadan kurtardığın için minnettarız.. :ayatollah:

Riera özveri ile oynuyor buna asla diyecek bir şeyim yok.

Ancak şu an Hakan Balta ve Çağlar' dan iyi olması, iyi bir sol bek olduğunu göstermez.

Pozisyon hataları yapıyor diye de kızamam çünkü adam sol bek değil.

Bir de Amrabat ve Emre zaman zaman dökülürken sol önde bence de oynamalı.

4-4-2 sol kanadının gurusu bu adam. Özgüveni de yerine geldi. Bence de denenmeli.

Elimizdekilerden çok daha iyi solbek ama kademe hatası oluyor ofsayt sorunu falan oluyor olacaktır dün takımın en iyilerindendi ben rierayi bir kez daha sol kanatta deneme taraftarıyım

rieraya aldığı para yüzünden kızıyordum hep, ama adam elinden geleni yapıyor. çalışıyor çabalıyor ve esas mevkisi olmadığı halde iyi işler yapıyor. en önemlisi de iyi niyetli. ne de olsa sözleşmem var yattığım yerden de alırım o parayı demiyor. umarım kendini daha da geliştirir de bize iyi bir sol bek olur.

Riera için her zaman söylediğim efendi, uyumlu, çalışkan gibi yorumların yanına dün gece yararlı, yetenekli, kendini parçalayan gibi özellikleri ekleyince inanılmaz tat verdi. Hep böyle devam eder umarım.

Geçen seneki yılgın bitmiş görüntüsü yok ayağı yere sağlam basıyor.

Hakan Balta'nın kaleye 30 metre uzaklıkta topu kaybetme olasığının %80 olduğu yerde ilaç oldu.Zor pozisyonlarda tecrübesini ve yateniğini konuşturdu.

Ama beyler solbek defansif olarak hala bas bas bağırıyor.Golde bence hatası var ayrıca son dakkda ki pozisyonda da orda olmalıydı.

Geçen seneki yılgın bitmiş görüntüsü yok ayağı yere sağlam basıyor.

Hakan Balta'nın kaleye 30 metre uzaklıkta topu kaybetme olasığının %80 olduğu yerde ilaç oldu.Zor pozisyonlarda tecrübesini ve yateniğini konuşturdu.

Ama beyler solbek defansif olarak hala bas bas bağırıyor.Golde bence hatası var ayrıca son dakkda ki pozisyonda da orda olmalıydı.

Orda defansın genel hatası var, Riera da bundan nasiplendi. Esas yerinin orası olmadığını düşünerek yadırgamamak gerekir. Dün orda Hakan Balta'yı da seyredebilirdik.

Hakan Balta'dan 10 kat daha iyi.

adam ayrıca çok klas abi verkaçları, çalımları filan çok sakin ve yerinde yapıyor.defansı da gittikçe gelişiyor.ama onun yanında hızlı bir dany ve önünde pas alışverişinde bulunabileceği emre ve zaman zaman selçuk ve yekta olması performansını ikiye katlıyor.

Fizigi mükemmel, önüne geleni eziyor. First touchi da müthis, sol bekte izlerken insani mest ediyor.:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt