Cevap: #11 Albert Riera
Gittikçe daha az hata yapıyor. Dün çok kritik 2-3 akını kesti. En önemli ve CL'de en çok işimize yarayacak özelliği rakip bize tam takım pres yaparken defansta soğukkanlı bir şekilde top saklaması ve doğru yere pas atması. Dünkü maçı tekrar izleyip Riera'yı beğenmeyen arkadaş defanstan çıkarttığı toplarla rakibi eksik yakaladığımız pozisyonları es geçmiş anlaşılan.
futbolda cok önem verdigim bir olaydir bu, pres yapan takimlara karsi inanilmaz bir silahtir bu.
izleyenler bile deli oluyor rakipte butur paslarda, sahadaki topcu nasil olmasin.
defansif olarak su son maclardaki formunu manu, braga vede ts ve fener maclarinda gösterirse az cok, seneye garanti sol bekimiz riera olur.
ofansif olarak adam gercekten harika
hamitin sut cektigi pozisyonda sold abom bos bekleyen riera idi dime?
gerek ilerde ciktigimizda kullandigi toplar, gerek cikarken kendi yari sashamizda kullandigi toplar hepsi olumlu
hakan baltanin defansif olayindan bahsetmezdim ben son maclarda, yeterki ofansa cikmasin derdim, dua ederdim cikmasin diy,e cunku ciktigi zaman hakana top atilirdi hep, o da o toplarin hemen hemen hepsini yerdi, ezerdi, hem takimi ataktan ederdi, hemde moraliniz bozardi. Ayric ilerde oldugumuz icin onun kaybettigi, ezdigi toplar yuzunden atak yiyen biz olurduk.