#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

sol bekten sıkıldın mı panpa? ne bu saçma hareketler.yedeğe çekilmek istiyo

rieranın kırmızı görmemesinden dolayı rahatsızım açıkçası

pozisyonu görmedim. yerde ki adama tekme atmışsa bunun kafasına aduket çekmek lazım. çocukmusun derler adama yaşın başın gelmiş ya bunadın yada bilerek yaptın. hangisi ?

Yokluğun dert varlığın yara...

Sen yokken Balta'nın baltalıkları bizi perişan ediyor, sen varken de sol kanat bildiğin otoban...Ayrıca son dönemde kırmızı yemek için pek bi heveslisin..Ne olacak bu işin sonu ben bilemedim vallahi :SS:

Yükselen formu,gittikçe geriye gitmeye başladı..kesik yemesi lazım kesinlikle umarım Schalke maçında Eboeu solda oynar..Kenan'ı maçın yıldızı yapıyordu.

ligin 2. yarı performans düşüklüğü aşırı derece birde hareketleri tavırları küstahça. kırmızı kart istiyorum diyor hakan baltaya tekrar şans mı versek napsak yada sabri orda oynar mı ?

En kötü sol bek performansı bunda 4-3-1-2 nin etkisi oldugunu düşünüyorum

Toparla kendini biraz. İlk yarı yine fena değildinde ikinci yarı çöktün resmen

Kötü görünmesinin sebebi gayet açık Riera gibi adama al sol kanat senin tek başına oyna dersen aksar tabi..

Bence sadece zamanlama hatası yaptı..

Yoksa kalitesi aynı Riera..

keşke kırmızı cıksaydı dedim

2-3 haftadır gereksiz hareketler yapıyor

bir hakem kırmızı verse 1-2 maç ceza alsa iyi olur belki yapmaz bi daha

kendine gel ortada bişey yokken adamin sirtina basmaya çalişiyorsun. zaten hakemler çatacak yer ariyor. sende yangina körükle gitme. ben olsam para cezasi veririm. hoca uyarmali yakmasin bizi.

dun yaptigi terbiyesizligin izahi yok , yapiyorlar yapiyorlar

sonra ugras dur yok tukurmedi , yok basmadi ; sen once firsat vermeyeceksin bunlara , hakeme dua etsin

Dun koskaca cizgide tek basinaydi adam ,topu verip ilerlicek durum bile olusmadi,ona ragmen top kaybetmedi ortaya dogru oynamaya calisti.Schalke macinda keske arkasinda Eboue oynasa Riera'yi da kanatta gorsek,cok faydali olacak ama adamin kanat oldugunu Fatih hoca unuttu herhalde:oYaptigi hareket tartisilmaz kirmiziydi.

2 haftadır rahat durmuyorsun aklını başına al derim!

bence ordu maçında hoca rieranın yerine sabriyi denemeli. en azından enerjisiyle defansif anlamda katkıda bulunur bize. zaten ilerde iş bitirici adam çok, bu sezonu böyle idare edeceğiz napalım

dün Riera kötü oynadi diyen futboldan anlamiyordur. adam oyunu acaip ibr sekilde rahatlatiyor. ama bunu görmeyenler var. oraya tekrar baltayi koyarsak anlar bu arkadaslar neyin ne oldugunu. artik 200 tane musleraya geri pas izlersiniz.

Mal mal hareketleri bırakmalı. Dün bizi 10 kişi bırakacaktı.. Ne gereği var yerde yatan futbolcunun sırtına basıyosun.. Maçta gerginlik yok bir şey yok.. Kaç maçtır aynı şeyleri yapıyor. Fatih Hoca ve yardımcıları bu adamı uyarmıyormu arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt