#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Geçen hafta 20 yaşındaki Emrah'ın aşiline basmaya çalışıp, hayatını karartmaya teşebbüs etti.

Bu hafta Kenan'ın sırtına bilerek bastı.

Allah ıslah etsin, bizden uzak etsin diyorum artık.

Yaptıklarının bırakın futbolculuğu, insanlıkla uzaktan yakından alakası yok.

Geçen hafta 20 yaşındaki Emrah'ın aşiline basmaya çalışıp, hayatını karartmaya teşebbüs etti.

Bu hafta Kenan'ın sırtına bilerek bastı.

Allah ıslah etsin, bizden uzak etsin diyorum artık.

Yaptıklarının bırakın futbolculuğu, insanlıkla uzaktan yakından alakası yok.

yanlış işler yapıyor,fatih hoca bunun kulağını çekmeli artık!

Sene sonu kurtulmamız lazım. Hem 3 Milyon Euro'yu hem de bu taraftarı hak etmiyor.

Dün delirdim ya resmen hakeme küfür ettim nasıl görmedin diye.

2 haftadır kırmızı almak için çabalıyor.

Melo göreve.

Seneye Riera'yı göndermek lazım,kontenjan da açılır..

bence cok iyi oynuyor bu adam sol bek degil sol acık fakat cok iyi yinede gidiyor geliyor ilk yarıda en iyilerdendi iki bekimizde iyiydi(sabri ve riera) biraz haksızlık ediyoruz gibi ama cok para alıyor ben bilerek bastıgını dusunmuyorum ayrıca yerde yatan oyuncuda olayı abarttı ama uyarıyı hakediyor İMPARATO tarafından

dun yaptigi terbiyesizligin izahi yok , yapiyorlar yapiyorlar

sonra ugras dur yok tukurmedi , yok basmadi ; sen once firsat vermeyeceksin bunlara , hakeme dua etsin

azadcim melo tükürmedi. birşeyin firsatini filanda vermedi. melonun en ufak suçuda yok. hakem ve oguzhan ortak yapim şerefsizlik yaptilar. riera konusunda hemfikiriz. para cezasi verilsin. illa federasyonu vermesine gerek yok.

Son zamanlarda çok terbiyesizleşti.Keşke şu maçta kırmızı görseydi.İnşallah Şl'de bize patlamaz.Çok da iyi oynamıyor ama eldeki en iyisi bu ama yabancı kontenjanından Balta da yerine oynatılabilir.Hem ceza olur ona.Adam akıllı oynasın.Salak salak hareketler yapmaz belki.Terbiyesiz,ukala Riera!!:mad::mad::mad::mad:

Asıl yeri sol açık olduğu için gereksiz fantazilere giriyo, ve yaptığı her faul kartlık oluyo nerdeyse

rieranın kenana yaptığı hareketi bi daha izledim böyle gaddarlık olmaz,kadroya almam bu adamı,meloya kızgındım kavga olayından dolayı şimdi hak verdim,milletin ağzına laf veriyo ne gerek var kardeşim..

Riera'yı çok seviyodum ama son 2 maçtır yaptıklarıyla beni çok şaşırttı gerçekten ...

İnşallah bidaha olmaz Fatih Hocanın ayarı vermesi lazım ...

Formayı kapmışsın, taraftarlara hocana kendini kanıtlamışsın ne gerek var öyle hareketlere? 2 haftadır yaptığı hareketlere kırmızı yese puan kaybetsek hepsini bir anda yitireceksin.

Ayağını denk alsın. Hırs başka şey, kıyım başka şey. Değil Riera, Ashley Cole olsa umurumda olmaz, eziyet çeke çeke Hakan Balta'yı izlemeyi tercih ederim. Burası Galatasaray.

Aynı hareketleri Melo yapmış olsa çoktan defteri dürülürdü.

Riera'nın yaptıklarına bir anlam verebilmiş değilim.

En az zararla yollar ayrılır umarım.

Son 2 haftadır kartların yanında performansı da tartışılır.Nasılsa forma garanti tarzında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt