#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Aga sen hakkaten sadece sol bek oyna, önde oynadın mı ne kadar çekilmez olduğunu bir kez daha hatırlattın bize..

neden senle başlanmaz ki. fatih hocaya sevgiler.. ilave olarak bu sezon sende bi anormallik var bakalım başımızı ne zaman yakıcaksın.

Adamın bir kere zor anlardaki soğuk kanlılığı ve zor durumlardan topu mükemmel çıkarışı harika ... Ofansif yönden zaten tartışılmaz ama defansif yönden de Hakan'dan eksiği yok zira Hakan'ın da ne kadar başımızı yaktığı saçma sapan hatalarla belli ...

Dany'yi keserim Eboue'yi keserim gerekirse ama Riera'yı kesmem şuanda ...

Bunlar daha iki, üc gün önce yazildi. :asd:

Bazen Antu'dan daha betersiniz, yemin ediyorum.

Galatasaray taraftarinin klasigi vardir,

adami bir günde göklere cikartir, ertesi günde yerin dibine vurar.

(Bknz: Arda Turan)

Bunlar daha iki, üc gün önce yazildi. :asd:

Bazen Antu'dan daha betersiniz, yemin ediyorum.

Galatasaray taraftarinin klasigi vardir,

adami bir günde göklere cikartir, ertesi günde yerin dibine vurar.

(Bknz: Arda Turan)

Ben maçtan sonra birşey mi yazdım da beni alıntıladın anlamadım?

Bu sezonun devre arasına kadar ev beğendiğim oyunculardan biriydi ama son birkaç maçta rakiplerine yaptığı hareketlerden dolayı nefret etmeye başladım. Ne amaçla yapıyor bu sert hareketleri anlamak mümkün değil.

bu sene baya oynadı iyi maçlarda çıkardı umarım sezon sonu biri çıkardı 2 3 milyon euro bonservisle çakarız

en fazla bek oynar agir kaliyor acikta oynamak icin.

ama bek olarak tecrübesi yetiyor.

Hurriyet'ten yedigi calim ibretlikti ayrica acikta oy-na-ya-maz

sol acik olarak geldinde neden yedek oturdu bu macta tekrar ortaya cikti, sol bek idare ediyor ama acik olarak cok kötü umarim sezon sonu talibi cikar

Millet ağlıyordu Riera sol açıkta oynasın diye, gördünüz işte sol açıkta nasıl oynadığını.

bide hakan balta varken sol bekte king bu adam.

hem eboue oynatmiyorsun hem riera bekte yok nasil oluyor bu is ?

Bugun attigi dirsekmiydi degilmiydi bilmiyorum ama son maclarda bu hareketleri cok yapmaya basladi.. Galatasaray formasi giydigini birileri hatirlatmasi gerek ama ne yazikki Drogba ve Sneijder transferinden sonra takimda ruh azaldi.

Millet ağlıyordu Riera sol açıkta oynasın diye, gördünüz işte sol açıkta nasıl oynadığını.

Sanki takım yardırdı da riera açıkta yokları oynadı. Bazen çok komik oluyorsunuz beyler.. Ki, maça yardırsın diye değil, hakan yalnız kaldığı için alındı oyuna. Tabii yanlış bir değişiklikle.

Ciddiyetini kaybetmiş. Zaten öyle süper bir futbolcu da değildi.

Rıera sol açık orijinli bir oyuncu olmasına rağmen, sol bekte vasat üstü ve inanılmaz maçlar çıkartabilip sol açıkta istisnasız her meç aşırı derece kötü oynuyor.

Performansı dışında ben de hemen herkes gibi bir ciddiyetsizlik sezinliyorum. Balta'nın oynaması takıma verim bakımından olmasa da, Riera'nın aşırı rahatlık konusunda ayağını denk alması için iyi oluyor.

baltanin oynamasinin gs acisindan herhangi bir pozitif yani olma ihtimali yok

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Rıera sol açık orijinli bir oyuncu olmasına rağmen, sol bekte vasat üstü ve inanılmaz maçlar çıkartabilip sol açıkta istisnasız her meç aşırı derece kötü oynuyor.

Performansı dışında ben de hemen herkes gibi bir ciddiyetsizlik sezinliyorum. Balta'nın oynaması takıma verim bakımından olmasa da, Riera'nın aşırı rahatlık konusunda ayağını denk alması için iyi oluyor.

Riera'nın sahip olacağı ciddiyetsizlik, Hakan Balta nazarında aşırı ciddiyetli olmaktır. Öyle ciddiyetsiz bir kişi Hakan, gerisini siz anlayın. Sol bekte Hakan Balta isimli profesyonel, işini para için yapan birini göreceğime, o kadar para alıp, yan gelip yatacakken gidip çalışıp didinip orjini olmayan bölgede iyi sayılabilecek maçlar çıkaran kişiyi tercih ederim.

Son zamanlarda yaptığı sert hareketleri hırsına bağlıyorum fenevdeki cristian misali ruh gibi dolaşmıyo sahada adam çaba sarfediyor mücadele ediyor ve ben paramı alırım yatarım düşüncesi yok kariyeri boyunca sol açık oynamış adam sol bekte görev verilince burun kıvırmıyor elinden geleni yapıyor her maç bence büyük profesyonel Elmander gibi ondan seviyorum Riera'yı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt