#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

bu amrabat yılın kazığı malesef, fatih hocadan futbolcudan anlamıyor malesef, hagiyide istemiyordu faruk süren hagiyi karşısına alıp getirdi.

Riera varken amrabatın ilk 18 e bile girmemesi lazım, allahım ya bu beceriksiz arkadaşa 7.5 milyon euro verdik hemde yabancı kontenjanı işgal ediyor.

Fatih Hoca'yı karşısına alıp getirmemiş benim bildiğim kadarıyla orada yanlışın var.Faruk Süren hoca Hagi'yi ister misin demiş.Fatih Hoca da isterim tabi demiş ama inanmamış geleceğine ve Faruk Süren de getirmiş.Fatih Hocamız sürekli çalıştığı kişilerle problem yaşıyormuş gibi gösterildi ve gösteriliyor ama Fatih Hoca Galatasaray'ın ve Türkiye'nin menfaati söz konusu olduğu zaman karakterinin bile dışına çıkabilen biri.Bu sebeple bence başarıyı sonuna kadar hakediyor ve ben hep onu başarılı görmek isterim bu sebeple formsuz gördüğüm zamanda üzülüp eleştirebiliyorum.Amrabat konusunda ise bencede yanlış bir tercih ama ilk geldiği zaman hepimiz çok şey bekliyorduk buna rağmen yaptığı assistler hep kritik zamanda oldu.

Fatih Hoca'yı karşısına alıp getirmemiş benim bildiğim kadarıyla orada yanlışın var.Faruk Süren hoca Hagi'yi ister misin demiş.Fatih Hoca da isterim tabi demiş ama inanmamış geleceğine ve Faruk Süren de getirmiş.Fatih Hocamız sürekli çalıştığı kişilerle problem yaşıyormuş gibi gösterildi ve gösteriliyor ama Fatih Hoca Galatasaray'ın ve Türkiye'nin menfaati söz konusu olduğu zaman karakterinin bile dışına çıkabilen biri.Bu sebeple bence başarıyı sonuna kadar hakediyor ve ben hep onu başarılı görmek isterim bu sebeple formsuz gördüğüm zamanda üzülüp eleştirebiliyorum.Amrabat konusunda ise bencede yanlış bir tercih ama ilk geldiği zaman hepimiz çok şey bekliyorduk buna rağmen yaptığı assistler hep kritik zamanda oldu.

Ümit,Kewell(formda hali),Arda,Ribery,Keita,Hasan Şaş kalibresinde olan kanatçılara alışmış Galatasaray taraftarı için yeterli değil.

tumblr_mf571c14f21s0oh9io1_500.png

Ümit,Kewell(formda hali),Arda,Ribery,Keita,Hasan Şaş kalibresinde olan kanatçılara alışmış Galatasaray taraftarı için yeterli değil.

2002 Dünya Kupası'ndaki gibi oynayacak bir Hasan Şaş'ımız olsa oyunumuz çok daha kaliteli olurdu.

Hakan Balta'nin sol kanat versiyonu bukadar temposuz bir adam olamaz. Seneye gönderilir. Amrabat'in yerine girmesi maci bitirdi.

Kendisi nedense benim için reyizlik mertebesinde bir oyuncudur ama çirkef, Erkan'a attığı dirsekten sonra emin oldum.

Kırmızı yemek için uğraşıyor adam.Ben bu kadar ruhsuz bir adam görmedim bilmeyen Messi zanneder.Çapını bil ya oyna yada güle güle.

önümüzdeki sene takımda görmemek dileğiyle ,

toplamada 0 ,

çarpmada 1 ,

Bugün yine yaptı artistliğini. :mad:

Attığı dirseği hakem görse 10 kişiydik birde sırıtıyor dirsekten sonra. GALATASARAY forması giyen bir futbolcuya yakışmayan hareketler bunlar

en nefret ettiğim şeyler ,

vurdum duymazlık-galesizlik ve laubalilik ,

maalesef hepsi mevcut rierada ve ona ilave melo ve baltada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt