Samet Dilşeker
Kırmızı Üye
- 16 Ocak 2012
- 1.085
- 0
- 856
Cevap: #11 Albert Riera
akıyomuş yine twitterda
akıyomuş yine twitterda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu amrabat yılın kazığı malesef, fatih hocadan futbolcudan anlamıyor malesef, hagiyide istemiyordu faruk süren hagiyi karşısına alıp getirdi.
Riera varken amrabatın ilk 18 e bile girmemesi lazım, allahım ya bu beceriksiz arkadaşa 7.5 milyon euro verdik hemde yabancı kontenjanı işgal ediyor.
Fatih Hoca'yı karşısına alıp getirmemiş benim bildiğim kadarıyla orada yanlışın var.Faruk Süren hoca Hagi'yi ister misin demiş.Fatih Hoca da isterim tabi demiş ama inanmamış geleceğine ve Faruk Süren de getirmiş.Fatih Hocamız sürekli çalıştığı kişilerle problem yaşıyormuş gibi gösterildi ve gösteriliyor ama Fatih Hoca Galatasaray'ın ve Türkiye'nin menfaati söz konusu olduğu zaman karakterinin bile dışına çıkabilen biri.Bu sebeple bence başarıyı sonuna kadar hakediyor ve ben hep onu başarılı görmek isterim bu sebeple formsuz gördüğüm zamanda üzülüp eleştirebiliyorum.Amrabat konusunda ise bencede yanlış bir tercih ama ilk geldiği zaman hepimiz çok şey bekliyorduk buna rağmen yaptığı assistler hep kritik zamanda oldu.
Ümit,Kewell(formda hali),Arda,Ribery,Keita,Hasan Şaş kalibresinde olan kanatçılara alışmış Galatasaray taraftarı için yeterli değil.