#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Maalesef kontenjanımız yok ve de çok pahalı...Gönüllerde yer kazandı ama mutlaka gönderilmeli...Dünyada kaç tane sol bek 3 milyon € alıyordur?

Bu kadar parayı bizden başka kimse vermez, belki Ruslar, bonservis almadan yollayabilirsek ne mutlu. Yoksa seneye yattığı yerden götürecek euroları.

gece gece çok sinir ettin beni. ne biçim sözleşmeyi imzalıyorsun ya

ben gerildim o ne olcak

sanki herkes kalsın

istiyor.

ya riera kap yaz gör renktaş ben daha bakamam

gerginligini foruma yansitma bu 1. ikincisi rieranin sozlesmesi bizi degil sn yonetim kurulumuzu baglar adamin ekmegine laf edemezsin. 3. olarak da rieranin yerine kim oynasin hakan baltami

gerginligini foruma yansitma bu 1. ikincisi rieranin sozlesmesi bizi degil sn yonetim kurulumuzu baglar adamin ekmegine laf edemezsin. 3. olarak da rieranin yerine kim oynasin hakan baltami

1 yansıtırım burası forum ben kendi adıma yazı yazıyorsam ruh halimide bal gibi yansıtırım renktş

2 banan ya ynetimden onun yüzünden bek ve naniyi alamıyoruz benide alakadr ediyor

3 banane ya ben mi düşüncem onuda sayın sinyor terim düşünsün

4 ersan gülüm az ünlü bi kadınla nişanlanmış

1 yansıtırım burası forum ben kendi adıma yazı yazıyorsam ruh halimide bal gibi yansıtırım renktş

2 banan ya ynetimden onun yüzünden bek ve naniyi alamıyoruz benide alakadr ediyor

zamaninda ersan gulum gelecek diye forumu velveleye getirmistin simdi paparazi haberleri veriyorsun hakan delikanli ne dese bos

zamaninda ersan gulum gelecek diye forumu velveleye getirmistin simdi paparazi haberleri veriyorsun hakan delikanli ne dese bos

ersan adem gülümle iligli benim öyle şeylerim mi var arkdaş nasıl buna inanırsın sen öyle şey yok :o

hakan delikanlı yerinde alsam kendimi görünce destur çekip pc yi 3 kere öpüp başım koyp logout yaparım .

kardesim futbol cahilligi boyle birsey olsa gerek ilk defa bu yorumu goruyorum naniyi adam sol bek yapmis ya hhhhaaha ulan kimlerle futbol tartisiyoruz kimlerle ortak cabamizi gs yapiyoruz......

kardesim futbol cahilligi boyle birsey olsa gerek ilk defa bu yorumu goruyorum naniyi adam sol bek yapmis ya hhhhaaha ulan kimlerle futbol tartisiyoruz kimlerle ortak cabamizi gs yapiyoruz......

ya kardeşim sen anlamıyorsan doktorlar napsın ????????????????????

orda mevkiden bahsettim mi ben burda paralar sz konusu. maddi olarak yük oluyor capito ???????????????????

ibrahin seten söyledi bunu.

benim ortak çabam galatasaray degil ;=)

ya kardeşim sen anlamıyorsan doktorlar napsın ????????????????????

orda mevkiden bahsettim mi ben burda paralar sz konusu. maddi olarak yük oluyor capito ???????????????????

ibrahin seten söyledi bunu.

benim ortak çabam galatasaray degil ;=)

o zaman sana kritik bir soru kulubu IBRAHIM SETEN mi yonetiyor ¿

ibrahim setenin laflariyla topcu gondereceksek ishimiz var. zaten cabanin farkli bisey oldugunu anladik ipucu vereyim OHOOHOKUSHOHOOHO

o zaman sana kritik bir soru kulubu IBRAHIM SETEN mi yonetiyor ¿

ibrahim setenin laflariyla topcu gondereceksek ishimiz var. zaten cabanin farkli bisey oldugunu anladik ipucu vereyim OHOOHOKUSHOHOOHO

ya kristen stwrt on the roadda aşırı derecede zina yapmış psikoljm bozuldu. zilli birde çok güzel yapmş canım çok imrendi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt