Muhittin Bozağaç
Kırmızı Üye
- 28 Temmuz 2012
- 1.076
- 1
- 858
Cevap: #11 Albert Riera
Reyiz ya:ayatollah:
Reyiz ya:ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gece gece çok sinir ettin beni. ne biçim sözleşmeyi imzalıyorsun ya
pr. yapma
ya sen bi sözleşmesine bak renktaş dellendim ya.
sakin ol insanlari geriyorsun
ne varmis sozlesmesinde
ben gerildim o ne olcak
sanki herkes kalsın
istiyor.
ya riera kap yaz gör renktaş ben daha bakamam
gerginligini foruma yansitma bu 1. ikincisi rieranin sozlesmesi bizi degil sn yonetim kurulumuzu baglar adamin ekmegine laf edemezsin. 3. olarak da rieranin yerine kim oynasin hakan baltami
1 yansıtırım burası forum ben kendi adıma yazı yazıyorsam ruh halimide bal gibi yansıtırım renktş
2 banan ya ynetimden onun yüzünden bek ve naniyi alamıyoruz benide alakadr ediyor
3 banane ya ben mi düşüncem onuda sayın sinyor terim düşünsün
4 ersan gülüm az ünlü bi kadınla nişanlanmış
zamaninda ersan gulum gelecek diye forumu velveleye getirmistin simdi paparazi haberleri veriyorsun hakan delikanli ne dese bos
1 yansıtırım burası forum ben kendi adıma yazı yazıyorsam ruh halimide bal gibi yansıtırım renktş
2 banan ya ynetimden onun yüzünden bek ve naniyi alamıyoruz benide alakadr ediyor
3 banane ya ben mi düşüncem onuda sayın sinyor terim düşünsün
4 ersan gülüm az ünlü bi kadınla nişanlanmış
kardesim futbol cahilligi boyle birsey olsa gerek ilk defa bu yorumu goruyorum naniyi adam sol bek yapmis ya hhhhaaha ulan kimlerle futbol tartisiyoruz kimlerle ortak cabamizi gs yapiyoruz......
ben gerildim o ne olcak
sanki herkes kalsın
istiyor.
ya riera kap yaz gör renktaş ben daha bakamam
parası senden mi çıkıyor renktaş klübümüzün muhasebecileri işini bilir..
ya kardeşim sen anlamıyorsan doktorlar napsın ????????????????????
orda mevkiden bahsettim mi ben burda paralar sz konusu. maddi olarak yük oluyor capito ???????????????????
ibrahin seten söyledi bunu.
benim ortak çabam galatasaray degil ;=)
o zaman sana kritik bir soru kulubu IBRAHIM SETEN mi yonetiyor ¿
ibrahim setenin laflariyla topcu gondereceksek ishimiz var. zaten cabanin farkli bisey oldugunu anladik ipucu vereyim OHOOHOKUSHOHOOHO
aha geldi gene ..