#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

iyi bir oyuncu iyide başarı gösterdi devşirme olmasına rağmen muallaktayım :(

31 maç ilk 11 başlayı 2 gol atan ne sakatlık nede kırmızı kart görmeyen topçudur kendisi.

Bu sene aldıgı paranın karşılıgını layıgıyla vermişdir.

Kendis ile 1 sene daha sözleşmemiz varken aldığı ücret ve bu sene ki gösterdiği performans ortadayken kendisine haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.

En azından bu sene daha kalıp GS kasını 5m euro luk ek külfetten kurtarabilirdik.

Ahmet Riera yapsak kendisini. Kanim isindi benim bu adama.

Galiba gönderilecekler listesinin en başında. Açıkçası gelecek olan sol bekin işi hiç kolay değil. Riera tüm sezon boyunca beklentilerin çok üstünde oynadı. Umarım Carlinhos nokta atışı olur.

riera alberd, alberd riera

hell i'm on my way down sierra

my shotgun loaded 'n shouldered, carlinhoz here i come

YESSIREEBOB, i'm gettin nearer. 'n nearer...

and

bang.gif

Riera'ya kimse senelik 3 milyon euro +bonservis vermez bu saatten sonra bu yılda bizde mağlesef elinden geleni yapıyor ama kulübün hedeflerini karşılayacak yeterlilikte değil...

Anca nasil gider? Diyelim yeni bir takim buldu, bu takim ona senelik 1.5 miliyon veriyor, bizde geri kalan 1.5 miliyonu verirsek bir senelik gider.yoksa hayatda gitmez,bende olsam gitmem, cünkü 3miliyon muthesem para.

Riera Sorunsalı

İlk 11'de oynaması mümkün değil.

Yedekte durması hiç mümkün değil.

Sezonun tamamında tribünde oturacak bir oyuncuya 3 milyon euronun üstünde maaş verilecek.

Melo için 100 binlerin hesabını yapan bir çok önemli transferi 1'er milyon euroluk farklar ile yapmayan,hiç bir topçuya ederinden fazla vermeyiz diyen yönetim eğer Riera'yı öyle yada böyle bir şekilde yollamazlarsa kendileriyle çelişir büyük bir garabet olur.

Cevap: Riera Sorunsalı

yollayamazlar çünkü riera'ya hiçkimse yıllık net 3 milyon euro vermez riera'da gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt