#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanada Sabri'yi koyup solda Riera'yla başlamak çok zor olmasa gerek.

Hakan Balta'nın sol kanadı tamamen kullanmasını bekliyoruz

Aslında bu adamı kazanmak için yönetim şimdiden kontratını hazırlasa gidip görüşse seni beğeniyoruz lakin kontratın çok yüklü bu sebeple gel seneye şu kontrata anlaşalım sen de sene içinde oyna diye. Çok mu zor gidip bunu görüşmek kendi oyuncunla?

beş para etmez bir başka oyuncu daha yılda 10 trilyon parayı cebe indiren sol açık desen değil,solbekdede oynayınca arkasında bir destekçi olmayınca defansif olarak rezil olan ve Galatasaray paralarından 7 neslini zengin eden bir başka oyuncudur, yok iyi solbekmiş, nah iyi iyi solbek ,buna iyi solbek diyen daha solbek görmemiş hayatında..

Şimdi şu olayı kesinliğe kavuşturalım.Bunun sözleşmesi 20 maç yapınca mı yoksa 25 maç yapınca mı uzuyor?

eğer takımdan bir yabancı gönderilecekse amrabat eboue chedjou dany ve hattaki hatta bruma dan bile sonra gelir. bu adam sol bek alınsada kalmalı alınmasada. göz ardı ediliyor ama her türlü muhteşem bir futbolcu. futbolun filozofu

Bu adam bizim takimda Sneijderden sonra teknigi en iyi olan futbolcudur. Eh tabi birde Ebouenin havadan gelen toplari ayagiyla yumusacik indirmesi var, her defasinda yeniden asik oluyorum o hareketlere. Ama adamin gerisi yetersiz kaldigi icin pek bir faydasi olmuyor.

Bu adamın hızı olsa üstüne topçu yok

Yine onun olduğu bı maçta topu defanstan çıkardık rahatça

Gönderilmeli.Yabancı sınırı varken Amrabat,Dany,Chedjou,Riera ve böyle devam ederse Eboue lüks artık.

Ya tek eksiği tempo yoksa muthiş kaliteli oyuncu ama kanat oyuncun temposu yoksa yetersiz kalıyor hele hele avrupa arenasında.

Hakani izledikten sonra gozume ashley cole dan farksiz geliyor vallahi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özellikle ilk yari balikesir biraz o kanattan geldi hemen acik vermeye baslamisti. iyi oynamis olabilir ama rakip balikesirspor'du yani.. bize düzgün bir sol bek gerekiyor..

amrabat dany riera ilk etapta gönderilmeli. eboue ve chedjou'da da pek birsey göremiyorum, bu ikiside sezon sonu gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt