#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buldu karşısında çıtır çerez rakibi, bu fırsatı da iyi kullandı.

Takımda kalması gereken yabancıların başında bu adam resmen. Daha iyisini bulmamız bile şüpheli.

Muslera

Melo

Sneijder

Drogba

Riera

Eboue/Chedjou

bunlar sahada ki 6 yabancı olmalı ligde.

Kolarov falan alsan ne yazar sol kanatta bek önünde adam oynamadıktan sonra,Riera'nın önünde adam gibi kanat olsa Emre Çolak olsa kafi,on numara işletir solu.

Geçen sezon da, bu sezon da ne zaman oynasa elinden gelenin en iyisini yapıyor. Top ayağına geldiğinden ödümü koparmayan 3-4 futbolcumuzdan biri.

Takımda kalması gereken yabancıların başında bu adam resmen. Daha iyisini bulmamız bile şüpheli.

Muslera

Melo

Sneijder

Drogba

Riera

Eboue/Chedjou

bunlar sahada ki 6 yabancı olmalı ligde.

Yukaridaki 4'lüye katiliyorum. Bunlara Bruma eklenmeli artik.

Defansta zaten kim oynarsa oynasin fark etmez, sürekli gol yiyoruz. Bu yüzden Chedjou ve Eboue gibi iki tane oyuncuya bos kontenjan harcamam. Son kontenjan da Hakan Balta yüzünden Riera'nin..

Riera bence de sneijder ile birlikte takımda ki en teknik oyuncu lakin Kewell ve Arda sol kanadından sonra Riera orada çok sırıttı..Geldiği günden beri attığı en güzel golü Kewell peynir ekmek gibi atıyordu her maç...

Bu adam kotude oynasa iyide oynasa nedense bir sempatim var... Kewell'a olan sempatimin aynisi. Tip olarak her nekadar o reis gibi yakisikli olmasada ayni klasligi ve ayni teknigi barindiriyor. Golu cok teknikdi beahhhhh.

alisi ..vurusu... vurusdaki o bilekdeki incelegi felan. abartmiyorum :D

ispanya ve liverpoolda boyle golleri var

Seneye de bizde.Hayatta yollayamayız kaldı elimizde 1 sene daha

10. Macına cıkıyor sanırım. 20 mac oynarsa 1 sene daha uzuyor sözlşmesi

Tapatalk

Bu 20 maç olayı, 20 resmi maç mı yoksa 20 lig maçı mı?

Sol bek aldik zaten, devre arasi gönderilir. Su 2 mac daha sabretmemiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt