#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Bugüne kadar hangi İspanyol bu ülkede iş yapmış ki, Riera yapsın?

Bu adamı satıcak olalım İspanya'dan 1-1.5 veren çıkar her türlü oda koşa koşa döner zaten

riera geldigi günde icime sonmemeisti.ben podolskiden cok ümitliydim ama olmadi.insallah devre arasi olur.birde arshavin tamamdir :) ha birde mavi fil ;)

Kewellin geçen seneki halli gibi, adam depar atinca sanki arkada birisi onu tutuyormus gibi oluyo anlamadim, çozemedim bu arkadasimizi

Kewellin geçen seneki halli gibi, adam depar atinca sanki arkada birisi onu tutuyormus gibi oluyo anlamadim, çozemedim bu arkadasimizi

Kewell'ın tek topugu etmez. Adam hic bisey yapmasa aralara girip top falan indiriyodu. Riera'da hic birsey yok. Fransa'da herhangi bir zenci getirselerdi bundan dip olmazdı.

Kewell'ın tek topugu etmez. Adam hic bisey yapmasa aralara girip top falan indiriyodu. Riera'da hic birsey yok. Fransa'da herhangi bir zenci getirselerdi bundan dip olmazdı.
doğru..abi şu iscoyu alsak ?bize ilaç olmaz mı ?

Isco iyi oyuncu. Fakat ondan önce aciliyeti olan mevkiler var. Sol bek, sol acık, stoper gibi.

Böyle yavas kanat oyuncularini hic sevmiyorum, Kewell'ida ilk senesi haricinde hic sevmezdim neredeyse, Kazim'ada bu yüzden cok isinamiyorum.

Eboue hizli ve akici olur dedim ama adam agir cekimde oynuyor resmen, Riera zaten hic yok sahada, yatmaya gelmis bildigin.

Senelerdir bu tip transferler yapılır. Scout ekipleri densin, her ligin izlenmesinin artık kolay olmasından bahsedilsin buna rağmen tek bir gelişme yaşanmasın. İngiltere'de ya da Yunanistan'da birer futbol muhabirine sorsanız, oyuncunun transfer edilmemesini sağlayacak onlarca fikir sayabilecek durumda. Böyle bir durumda biz oyuncuya, şu an dünyanın hiçbir yerinde alamayacağı bir kontrat teklif ediyoruz. Oyuncunun durumu, sezon başında konulan transfer kriterlerinin bir tanesine dahi uymuyor. İsim yapmış bir oyuncu kriteri varsa ancak ona uyabilir. Sahada 90 dakika mücadele etmeyi amaçlayan bir takım yaratma fikrinde olan teknik heyetin, hırssız oluşu ile ün yapmış, performansı sürekli gelgitli olan bir oyuncuyu transfer ettirmesini anlamak güç.

Böyle devam ederse devre arası postalanır.Zaten üst düzey bir adam değildi ama artık iyice bitmiş gibi.

Isco iyi oyuncu. Fakat ondan önce aciliyeti olan mevkiler var. Sol bek, sol acık, stoper gibi.

Öncelikle bir defans alınmalı kesinlikle.Sonra orta sahada pas yapabilecek kanatları forveti gol pozisyonuna sokabilecek bir orta saha bence Riera yı eski günlerine geri döndürür.

ardanın kazığı gibi bişey oldu bu adam bize. 3 klübüne 4x3=12 kendisine toplamda 15m euro maliyeti olacak. ardayı 12m. euroya sattık varın hesaplayın, karlımıyız artık?

ispanyol portekiz sentezi biri gelmesinde ne olursa olsun

kanat oyuncusu dedin mi bize gelmiş yabancı oyunculardan ribery keita der geri kalanı poşete koyar çöp kutusuna şutlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt