#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

2si de fransa liginden geldi fransa gibi kanat oyuncularının olduğu bir lig varken bula bula ispanyol adam bulduk

kanart dedin mi çok uzun boylu olmayacak heinze riera gibi çok da kısa olmayacak dia stoch gibi , ribery keita gibi fil gücünde ve uçak motorunda olacak kanat oyuncusu ne olursa olsun hızlı olacak bu nedir bu hızla halı sahada oynatmam ben bunları hacı.

kanat dedin yardıracak,sırtında adam taşıyacak, riera eski tip kanat oyuncusu malesef. bu ülkede tutmaz.

kanart dedin mi çok uzun boylu olmayacak heinze riera gibi çok da kısa olmayacak dia stoch gibi , ribery keita gibi fil gücünde ve uçak motorunda olacak kanat oyuncusu ne olursa olsun hızlı olacak bu nedir bu hızla halı sahada oynatmam ben bunları hacı.

kanatta oynuyor ama alex gibi hantal bu saatten sonra da toparlamaz zaten hiç bir zaman hızlı bir futbolcu olmadı

kanat dedin yardıracak,sırtında adam taşıyacak, riera eski tip kanat oyuncusu malesef. bu ülkede tutmaz.

sağda keita olsa idi solda riera sırıtmazdı yine ama şu an 2 kanatta da yardıracak tarz adam yok ondan çok sırıtıyor kanat akınları yok gibi takımda

riera'ya bu kadar para verilceğine keita bu paraya alınsa taraftar ağzını açmazdı. sağ sol oynardı adam.

Riera hep böyle zaten. Hep biraz daha fazlasını istiyorsun ama veremiyor.

Şuana kadar performansı hayal kırıklığı. Ama sorunlarını çözdüğünde faydalı olacağını düşünüyorum.

Kewell'ın tırnağı olamaz :o

Aydın Yılmaz'ın 5 sene yaşlanmış ve İspanyol hali.Tipi de benziyor biraz saç uzatsa zaten.En kötü transferimiz.

Riera neden böyle anlamadım.İyi oyuncudur aslında.

ne zaman ulaşacak bu adam gerçek performansına en cok ıhtıyacımız olan sol kanatta oynuyor

Heralde uyum saglıyamıyacagak riera, yazik oldu verilen paralara, keske devre arasi talibi ciksa ama hic sanmiyorum, Olympiakos CL kaldi haldi neden elden cikardi belli oldu sanirim.

tamam bende bekleyelim dedim ama bir insan bukadar ruhsuz oynarmı ya. hadi hızlı degilsin anladık. ama attıgın paslar bari adrese gitsin oda yok. olcan ve hamit lazım kanatlara...

Hamitten kanatta verim alınmaz. Hamiti alıp sag acıga koymak eboue alıp sag bek oynatmamak gibi bişey olur.

Riera'ya gelince suc sende degil Önce Arda sonra yönetimde

Hamitten kanatta verim alınmaz. Hamiti alıp sag acıga koymak eboue alıp sag bek oynatmamak gibi bişey olur.

Riera'ya gelince suc sende degil Önce Arda sonra yönetimde

Hamit şu mevcut takım içinde sağ kanat olarak çok rahat bir şekilde oynar bence.

Balta'nın önünde kim dikiş tutturabilmiş ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt