#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

İlla 1 yerde kullanmalıyız diyorsanız bu hantallıkla anca oynacağı yer forvet arkası . Çünkü güçsüz , dribling yapamayan , orta yapamayan ,kendince biraz tekniği olan adamı başka yerde oynamasına imkan yok . Gidene kadar çileyi çekecez çare yok :)

Ntvspora göre ilk 11 de olma olasiligi yuksekmis.

Adamda yetenek var, zeka var ama neden olmuyor anlam veremiyorum.

Bu adam 70. dakikadan sonra oyuna girince etkili oluyor. 3-4 aydır fikrim değişmedi, senelik 1 milyon falan alsa bu adam mükemmel bir yabancı yedek.

oynadi futbol ve aldi paraya bakarsak cok kötü bir transfer, umarim sezon sonu gönderecek bir takim bulabilirz, ama kim verir bizde kazandi parayi böyle bir oyuncuya?

heralde alacagi karsilik bonservisiz gider sezon sonu.

Ben beğeniyorum son maçalrda daha fazla şans verilmeli

Espanyol'da harikalar yaratan bu adam değilmiydi ? Gerçekten inanılmaz bir düşüş :(

Transfer edildiğinde ümitliydim ama çok vasat çıktı. Eski Riera'dan eser yok. Gerçekten çok yazık.

sonlarda girince etkili oluyor, böyle kullanmak lazım sene sonu da yol verilir.

ben bu adamin son maclarda gercekten iyiye yakin bir performans gösterdigini düsünüyorum.

iyi degil ama iyiye yakin. özellikle sonradan girdigi maclarda fark yaratabiliyor.

o son sutu bugün gol olsaydi, veya selcuk'un pasinda sutu biraz daha köseye gitseydi iyi futbolunu bir golle süsleyecekti.

Senin kadar Dünya'da serkeş oyuncu yoktur ah Riera.Napcaaan belli olmuyor.Yav yetenek var gibi ama performans, katkı 0.Anlamak mümkün değil seni.

Çokmu iyi oynadı hayır ama göze batacak kadar da kötü oynamıyor,

Yeterli derecede iyi bir kanat oyuncusu değil (adam geçip, pozisyon yaratmada sıkıntısı var) ama görevini yapmaya çalışıyor,

Yeterli değil ama çok da kötü değil.

mümkünse sen 11 başlama..

Renktaşlar bana tarzı itibariyle çok ilginçtir ama Q7'yi andırıyor. Fakat bal yapmayan arı misali. Tuhaf. Kalitesi belli ama, futboldan sonra gider dağda çobanlık yaparım havasında :90:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt