#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hakan Balta'dan iyi olduğu kesin şu ana kadar.

İlk defa solbek asist yaptı. Tarihi bir gün yaşıyoruz.

Adamlar bulmuş Sabriyi niye Rieranın kanadından gelseler ki :D

Orta yapmak için koşu yaptığı yere Balta'yı silah zoruyla getirebilirsin ancak, gelse de yerden usulca rakibe verip dönerdi.

Hep diyorum süper yedek bu adam. Gelecek sene senelik ücretini yarıya düşürmeyi teklif etsek ne der acaba :)

Ilk yari itibariyle kusursuz oynadi. Riera'de Besiktasli Hilbert gibi bek çikti :yenieek:

Haftaya Balta oynar yine isyan ederiz zaten Riera AML değil safkan ML bekte ben gayet başarılı demeycem muazzam oynadı bir sol bek ten Hakan Ünsal'dan beri ilk defa böyle bahsediyorum.

Gareth Bale mübarek.

Son 1 aydır müthiş oynuyor. Şimdide Amrabat'ı sahadan sildi 2.devre

Tek maçlık iyi performans sergiledi.Hepsi bu.Devşirme solbe olmaz.Ha yoldan adam çevirsen Balktadan iyi oynar zaten.Onun yanılsamasını yaşıyoruz.Güçlü,uzun boylu ve yere sağlam basmasının avantajıyla sırıtmadı bügun ama papaz her zaman pilav yemez.Çok fazla umutlanmamak lazım.

tek maçlık iyi performans sergiledi.Hepsi bu.Devşirme solbe olmaz.Ha yoldan adam çevirsen Balktadan iyi oynar zaten.Onun yanılsamasını yaşıyoruz.Güçlü,uzun boylu ve yere sağlam basmasının avantajıyla sırıtmadı bügun ama papaz her zaman pilav yemez.Çok fazla umutlanmamak lazım.

Elimizdeki solbeklerden iyiyse sene sonuna kadar oynasın.

Dikkat ettim defanstaki ofsayt çizgisine hep dikkat etti. Bozmadı ofsaytı.

Haftaya cezalı zaten.

Fena değildi. Goldeki bindirmesi.. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt