#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Ahhh ulan ahh o aslan yokmu:( o aslanı görünce aklıma kewell geliyor:( inşallah kewell kadar profesyonelsindir.

bu arada pes te biraz oynadım kendisiyle rant.81 ve duran toplarda ve birebirde etkili vuruşlarıda oldukça iyi.

Benim de aklıma Kewell poz verirken Adnan Sezgin'in arkadan "Fotoğrafları çekin de çocuk yemek yesin." deyişi geliyor.

Riera tam bir Türke benziyor tip olarak

Oynadığı futbol da Metin Oktay a benzer inşallah

Hoşgeldin akdeniz li arkadaş

:)

Riera'dan iyi şeyler bekliyorum.Bence takıma çok faydalı olacak.

Podolski ve Arshavinden sonra büyük hayal kırıklığı ama bakalım ne yapacak.

Kewell etkisi gösterecektir onun kadar sevilmiycek ama katkısı verimi pek farklı olmayacaktır.

tipiyle herkes önyargıyla yaklaşıyo fakat herkesi ters köşe yapcağına inanıyorum

Nice şampiyonluklarda kupalarda emeğinin olması dileğiyle.Hoşgeldin Riera

herkes kızsa da yazacağım,umarım kewell gibi çıkmaz,sezon içinde devamlılığı olur 3,5 maçla koca sezonu geçirip taraftarında gözünde büyümez,maçın 60 dakikasından sonra yok olup gitmez,tekniğinden şüphem yok inşallah fizikmen 90 dakikayı çıkartacak bi oyun oynar her maç,yoksa kewell volume2 olacak taratar çok sevecek ama sonuç hüsranla bitecek

Kewell'ın karaciğer problemi vardı. Riera fizik olarak güclü sağlam bir adam. 90 dk kosacağı maclarda olacak.

Ayrıca söylendiği gibi birbirleriyle aynı oyuncular değiller. Mesela Kewell tam 4-3-3 oyuncusu. Riera'nın o sistemle alakası yok. O yüzden bence gereksiz bir transferdi ama sağlık olsun.

Olmaz,Ardanın yerini dolduramaz,Arda'yı hiç sevmeyen ve pekte beğenmeyen biri oalrak bunları söylememde bizim adımıza oldukça acı verici kanımca.

Olmaz,Ardanın yerini dolduramaz,Arda'yı hiç sevmeyen ve pekte beğenmeyen biri oalrak bunları söylememde bizim adımıza oldukça acı verici kanımca.

tabi Liverpool da oynamış İspanya milli takımında oynamış oyuncu Galatasaray ımıza geliyo ve sen acı mı duyuyosun?..... duyma arkadaşım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt