#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Albert Riera'yı daha sahaya dahi çıkmadan olumsuz yönde eleştirenleri pişman edecektir! Çok güveniyorum Riera'ya.Yönetimimiz yıldızdan ziyade kaliteli takım oyuncuları aldı istediğin kadar yıldızın olsun şampiyon olmak için takım olabilmek şart ve bu kadroyla bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.

@irem
5121.jpg

Ardanın ansızın gidişiyle kalan kısıtlı sürede alınabilecek en iyi oyunculardan biri ayrıca takım oyuncusu, bu sebeple quaresmanın beşiktaşa verdiğinden fazlasını verebilir sol açıkta

riera nın tek suçu olimpiyakos tan alınmasıdır. liverpooldan alınsaydı taraftar gıkını çıkartmazdı. çözemiyom abi ben bu taraftarı

Terim niye oynatmadi bu adami ?

Hazır değildir belki? Fizik olarak ve/veya takıma uyum olarak?

Fizik olarak hazir. Bize karsi cok iyi oynamisti, ikili mücadelerde ayakta kalmisti hep. Uyum sorunu da bir bahane olamaz, böyle kaliteli bir adam varken Engin'i aldik oyuna.

Solu toparlayamazsa salavat getirmeye başlayabiliriz..

Eğer Riera da hücumda bi kıpırdama getirmezse işimiz zor

Bugün oynasaydi onuda asmis olurduk büyük ihtimal.

Fizik olarak hazir. Bize karsi cok iyi oynamisti, ikili mücadelerde ayakta kalmisti hep. Uyum sorunu da bir bahane olamaz, böyle kaliteli bir adam varken Engin'i aldik oyuna.

Peki.

Terim Riera'ya takmış kafayı. Kompleks yapıyor, ondan oynatmıyor. Kızına kötü bakmış Riera.

Böyle bir cevap mı istiyordun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt