#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Peki.

Terim Riera'ya takmış kafayı. Kompleks yapıyor, ondan oynatmıyor. Kızına kötü bakmış Riera.

Böyle bir cevap mı istiyordun?

Ne alakasi var ?? Ben normal bir soru sordum sadece ve karsiliginda ayni seviyede bir cevap bekledim. :)

yapar

2000'den sonraki tdlik maceralari hatalarla bezenmis

FT hata yapamaz mı renkdaş?

Yapar herhalde.

Fakat forumdaki düşünce şu: Kenarda, oynayanlardan çok daha iyi ve hazır adamlar var. Misal Semih, misal Riera.

Ama Fatih Terim "komplekslerinden" arınmamış, "inat" etmeye devam ediyor ve daha kötü adamları, "prenslerini" oynatıyor. Ciddi ciddi böyle yazıyor Galatasaray'lılar.

Ben şöyle düşünüyorum, şu forumdaki insanların futbol hakkında bildiği herşeyi topla, 5 ile çarp, Terim'in futbol hakkında unuttuklarına bile ulaşamassın.

Böyle yazınca "e eleştiremeyeck miyiz?!" diyenler oluyor. Eleştirilir de "inat", "kompleks", "şov" gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmadan eleştirilir.

Her maçta oynayan maksimum 14 adam olur, gerisi oynamaz. Oynamayanlardan birini seçip, "bu niye oynamadı da bu oynadı. Bak bu oynasa kazanırdık!" demek kadar boş, bomboş bir eleştiri olamaz.

Ne alakasi var ?? Ben normal bir soru sordum sadece ve karsiliginda ayni seviyede bir cevap bekledim. :)

Aynı seviyede bir cevap verdim. Senin o cevaba cevabın şu oldu:

"Fizik olarak hazir. Bize karsi cok iyi oynamisti, ikili mücadelerde ayakta kalmisti hep. Uyum sorunu da bir bahane olamaz, böyle kaliteli bir adam varken Engin'i aldik oyuna."

Peki niye oynamadı Riera?

Aynı seviyede bir cevap verdim. Senin o cevaba cevabın şu oldu:

"Fizik olarak hazir. Bize karsi cok iyi oynamisti, ikili mücadelerde ayakta kalmisti hep. Uyum sorunu da bir bahane olamaz, böyle kaliteli bir adam varken Engin'i aldik oyuna."

Peki niye oynamadı Riera?

Eeee ben de onu soruyorum iste. Riera niye oynamadi ??

Durumlar o kadar da berbat degil. Fatih Terim ne zaman olması gerektigi gibi bir kadro cıkarır, o kadrodaki oyuncuları olması gerektigi yerlerde oynatır, o zaman Galatasaray bu ligi ezer gecer.

Bakın cok basit;

Muslera

Eboue-Ujfa-Semih-Balta(malesef)

Kazım-Melo-Selcuk-Riera

Baros(Elmander)-Sercan gibi.

Yapar herhalde.

Fakat forumdaki düşünce şu: Kenarda, oynayanlardan çok daha iyi ve hazır adamlar var. Misal Semih, misal Riera.

Ama Fatih Terim "komplekslerinden" arınmamış, "inat" etmeye devam ediyor ve daha kötü adamları, "prenslerini" oynatıyor. Ciddi ciddi böyle yazıyor Galatasaray'lılar.

Ben şöyle düşünüyorum, şu forumdaki insanların futbol hakkında bildiği herşeyi topla, 5 ile çarp, Terim'in futbol hakkında unuttuklarına bile ulaşamassın.

Böyle yazınca "e eleştiremeyeck miyiz?!" diyenler oluyor. Eleştirilir de "inat", "kompleks", "şov" gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmadan eleştirilir.

Her maçta oynayan maksimum 14 adam olur, gerisi oynamaz. Oynamayanlardan birini seçip, "bu niye oynamadı da bu oynadı. Bak bu oynasa kazanırdık!" demek kadar boş, bomboş bir eleştiri olamaz.

Oyuncu değişiklşkleriyle 30 milyon taraftarı aynı anda memnun edemez zaten dediğine katılıyorum.

Riera konusunda değil ama genel olarak FT bazen herşeyi ben bilirim, ders almam ders veririm havalarına giriyor. ''Golcü transferi yapacak mısınız?'' diye sorana ''Golcü diye mevki mi olur'' gibisinden çok biliyorum havalarına giriyor bazen.

Yine de FT 'ye kötü antrenör demek olmaz ama her insan da eleştirilir. Hakaret değil bunlar.

Eeee ben de onu soruyorum iste. Riera niye oynamadi ??

Aslında sormuyorsun. "Retorik" denilen türden bir soru seninki, bunu sen de biliyorsun, ben de. Amacın cevap almak değil.

Maç topiğine yazdıklarını da hatırlıyorum, mod olduğun için dikkatimi çekti. Provokasyon yaptıkları gerekçesiyle raporladığım insanların yazdıklarından pek farkı yok mesajlarının.

Aslında sormuyorsun. "Retorik" denilen türden bir soru seninki, bunu sen de biliyorsun, ben de. Amacın cevap almak değil.

Maç topiğine yazdıklarını da hatırlıyorum, mod olduğun için dikkatimi çekti. Provokasyon yaptıkları gerekçesiyle raporladığım insanların yazdıklarından pek farkı yok mesajlarının.

Konuyu nerden nereye cektin. Bir soru sordum sadece, beni hemen Fatih Terim düsmani ve provokatör yaptin. :o

Oyuncu değişiklşkleriyle 30 milyon taraftarı aynı anda memnun edemez zaten dediğine katılıyorum.

Riera konusunda değil ama genel olarak FT bazen herşeyi ben bilirim, ders almam ders veririm havalarına giriyor. ''Golcü transferi yapacak mısınız?'' diye sorana ''Golcü diye mevki mi olur'' gibisinden çok biliyorum havalarına giriyor bazen.

Yine de FT 'ye kötü antrenör demek olmaz ama her insan da eleştirilir. Hakaret değil bunlar.

Basına verdiği cevaplar bir teknik direktör hakkında hiçbir şey göstermez. Hiçbir şey.

Terim'i eleştirirken "şov yapıyor", "kompleksli", "prenslerinden vazgeçmiyor" gibi kelimeleri kullanmak, bence hakarettir.

Terim gerizekalı değil, aksine çok akıllı bir adam. Adana'dan Milan'a giden bir hayatı var bu insanın. Ama neymiş, kompleksliymiş, prensleri varmış...

Daha iyi adamları ezermiş, görmezden gelirmiş, bu prenslerini oynatırmış, daha kötü olmalarına rağmen. Son yazdığım cümle benzeri birçok mesaj vardı bu akşam. Ve o cümlenin tercümesi şu "Bizim teknik direktör gerizekalı." Çünkü ancak bir gerizekalı, kişisel sorunları yüzünden, KENDİ İŞİNİ tehlikeye atacak kararlar verebilir.

Ben de diyorum ki, hocamız aptal değil, eleştirileri bunu göz önünüde bulundurarak yapalım.

Guiza örneği dururken. Bir İspanyol'u getirmek fb'lileşmenin bir örneği. İspanyol ve İtalyan futbolcular Türkiye'de başarılı olamaz. Alacaksa al '******' Güney Amerikalı. Terim'in marifetlerinden biri bu. 2002 ylında çakı gibi takım dururken o takımı bozup Avrupa artıkları ile yeni bir takım yaratmak isterken, hüsran olmuştu. Çabuk unutuldu. Sen Pino, Arda, Culio, Anıl gibi ruhu ile oynayan futbolcuları gönder, kapalı kutu Mallorca gece kuşlarını para bastırıp getirt. Yöneticileri yanıltan Quaresma örneği. O bir istisna olamaz mı? Bu kadar mı kopyacı olduk. Ama 2000 UEFA kupasını özgün ve kimseye benzemeyen bir takım ile kazanmıştık dimi?

Guiza örneği dururken. Bir İspanyol'u getirmek fb'lileşmenin bir örneği. İspanyol ve İtalyan futbolcular Türkiye'de başarılı olamaz. Alacaksa al '******' Güney Amerikalı. Terim'in marifetlerinden biri bu. 2002 ylında çakı gibi takım dururken o takımı bozup Avrupa artıkları ile yeni bir takım yaratmak isterken, hüsran olmuştu. Çabuk unutuldu. Sen Pino, Arda, Culio, Anıl gibi ruhu ile oynayan futbolcuları gönder, kapalı kutu Mallorca gece kuşlarını para bastırıp getirt. Yöneticileri yanıltan Quaresma örneği. O bir istisna olamaz mı? Bu kadar mı kopyacı olduk. Ama 2000 UEFA kupasını özgün ve kimseye benzemeyen bir takım ile kazanmıştık dimi?

Adam 50 kere söyledi, insanlar hala anlamıyor. O kadroyu Terim dağıtmadı, oyuncular kiralıktı, 1 sezon oynadılar, gittiler. Terim adamları göremedi bile.

İspanyolların hepsini aynı kefeye koymak baya saçma bir düşünce. Misal bir Blackburn taraftarı "Alpay'dan birşey olmadı gördünüz işte, neden Tugay'ı getirdiniz ki!? Pis kompleksliler sizi!" dese ne düşünürdün?

Pino neresiyle oynarsa oynasın, yetersizdi. Arda'yı biz göndermedik, gitti. Anıl oynamıyordu bile. Arda'nın "baybay" yapacağı bilinse, Culio gönderilmezdi. Yine de büyük kayıp değil.

Çakı gibi dediğin 2002 deki takımın yarısından fazlası kiralıktı.Yabancıların hepsi kiralıktı.Ama meydan boş at koşturun bakalım bugünler geçer elbet.Söz sırası bizede gelir kötü maçlar sonrası sallamaya gelin ancak.

Ha birde Arda yı yolladı demişsin yemin ederim rezillik abidesi bir laf etmişsin.

Aynen devam.

İspanyol'u anladım da, İtalyanlar Türkiye'de başarılı olamaz nedir ? Akdeniz ülkesi, ligleri bizim ligle benzer özellikler taşıyor + Giunti örneği var. Fail bir genelleme.

Hücumdaki soeunlara bir nebze çözüm olabilir umarım, tek umudum Riera.

bu adam dün nasil oynamadi anlamadim, belki ibb kiliti acacak adam olabilirdi dünkü macta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt