#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Cok klas adam, her hareketi kalite kokuyor. Zamanla daha da iyi olacak.

Riera'yı beğendim cidden ya ... Belki inanılmaz yetenekli ve adam eskiltici özellikleri yok ( en azından arda kadar yok bence ) ama defansada cok yardım ediyo çok iyi bi takım oyuncusu inşallah cok daha iyi olcak :)

Bugün cok daha iyiydi. Yinede bal üretmeyen arı gibi. Pozisyonlarda daha etkin olması gerekir. Suan icin vasat.

Yahu adam rakip defansin ustune ustune kosuyor, adamini terse yatiriyor bakiyor ceza sahasina kosu yapan yok herkes seyrediyor pozisyon oluyor. Ujfa'dan sonra macin en iyisiydi.

Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor..Son paslarda daha isabetli işler yapsa cok cok daha yararlı olacak..Begendim ama iyiydi bugün..

Önünde ceza sahasında ön direğe koşan adam gerek Riera'nın iş yapabilmesi için..

Culio Riera'dan daha faydalı olurdu şu kadroda. Top tutuyor, dribling yapıyor, şut çekiyor, yaratıcı. Takımın eksik özelliklerini Culio karşılardı, Riera daha durağan. Biraz daha bekleyelim bakalım, henüz erken yine de.

culio ortasaha vasıfları olan ağır teketekte adam geçmeyi pek düşünmeyen tipik hatasız oynayım diyen oyunculardan. riera ise daha çok ofansa yönelik etkili paslar ve şutlar atabilen bir oyuncu. ardadan sonra culioyu solda görmek yaratıcılığımızı iyice bitirirdi.

not: rieranın defansını çok beğendim.
Culio Riera'dan daha faydalı olurdu şu kadroda. Top tutuyor, dribling yapıyor, şut çekiyor, yaratıcı. Takımın eksik özelliklerini Culio karşılardı, Riera daha durağan. Biraz daha bekleyelim bakalım, henüz erken yine de.

culio ortasaha vasıfları olan ağır teketekte adam geçmeyi pek düşünmeyen tipik hatasız oynayım diyen oyunculardan. riera ise daha çok ofansa yönelik etkili paslar ve şutlar atabilen bir oyuncu. ardadan sonra culioyu solda görmek yaratıcılığımızı iyice bitirirdi.

not: rieranın defansını çok beğendim.

Riera'nın da yaratıcılığa çok şey kattığı söylenemez. Culio sorumluluk verildiğinde çok fazla deniyor. Bu izlediğim Riera'dan daha faydalı olurdu bence. Riera'yı tanımıyorum, maksimumu nedir bilmiyorum. Biraz daha bekleyeyim diyorum o yüzden.

Riera'dan gerçekten çok ümitliyim ama 4-4-2'de. FT'nin denediği 4-2-3-1'de maksimumunu ortaya koyamaz bence.

Güçlü, adam eksiltiyor sert orta açıyor, topu taşıyor, mücadeleci. Bu akşam iyiydi.

Ulan bugün balta ile ikisini çok karıştırdım. Saç stillleri birbirine çok yakındı.

Hakan ileri çıkınca geri gelmiyor o yüzden defansa çok yardım etti Riera. Arda veya Keita gibi çalım adamı değil basit oynuyor. Adam kalite beyler raad olun.

Albert Riera zaten beğendiğim bir oyuncuydu.Şu ana kadar ki performansını beğendim ileride daha da katkı sağlayacaktır.

Hala Culio diyenler mi var. Culio çok gereksiz bir oyuncu.

Riera'nın Kewell kadar skorer olmaması sıkıntı yaratacak bu sene. Skorer oyuncu eksikliğimiz baş göstermeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt