#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Fiziği şimdilik yetersiz diyip biraz sabır diyorum. Biraz zaman geçtikten sonra eleştirelim, daha 3. maçı heralde.

milli maç arası ona iyi gelecek.60 dk çıkarabiliyor.

Takıma en geç katılan adam, daha maç ve antreman eksiği var.Erkenden sallamak doğru bir davranış değil.Takıma derinlik ve yetenek katıyor, ilerleyen dönemlerde sevilecektir.

görünen köy kilavuz istemez. h.sas'in 10 kilo almis hali gibi saha da. umudum yok maalesef ama sol taraf daki alternatifsizlik den dolayi mecbur oynayacak.

rierayı eleştirmem doğru değil milli takım arasından sonra acilen toparlanması lazım bu hali ile hiç umut vermiyor sadece sağa sola kısa risksiz paslar ile olmaz o zaman culio kalsa idi rieradan adam geçmesini sıfıra inmesini pozisyon hazırlanmasını bekliyorum bu hali hiç hoşuma gitmiyor aldığı ücret helali hoş olsun ama para bol alıyor diye yatmasın burda unutmayın ki engin de yaz boyu düzgün idman yapmadı fizik olarak berbattı ve şu an geldiği nokta arzusu oyunu çok takdir edilesi bir durum rieradan da aynu özveriyi bekliyorum

Riera da kendini boş yere eleştirenlere cevabını ilerleyen haftalarda sahada verecektir -Elmander gibi-. Çok faydalı olacağına inancım tam.

Bursa macinda iyi oynayacaktir.

Açık söylemek gerekirse önceden kendisini çok izlemedim ve şu hali de pek iç açıcı gözükmüyor. Hani kaliteli oyuncu kendini direkt belli eder ama Riera'da çok göremedim bu ışığı. Bakalım milli maç arasından sonra neler yapacak.

Gördüğüm kadarıyla kondisyon problemi var. Şu an itibariyle 60 dakikalık futbolcu.

takımda en beğendiğim oyunculardan biri.. teknik,iyi pasları var, kafasını kaldırıp arkadaşlarının durumuna göre hareket edebiliyor,fiziğini de yabana atmamak lazım..

tek eksiği kondisyon o da sabri de bolca var kondisyon görmek isteyen sabriyi daha dikkatli izleyebilir.

Kondisyon da filan değil problem, çalışsa düzelirlik bir durum yok ortada, fizik bitik durumda direk.

4 maçtır çalıma girdiğini gören oldu mu ? Birkac kez denemeye kalktı ve önündeki rakibe tosladı her defasında.

Gecen hafta attığı 1 sut dışında 1 aydır olumlu bir hareketini gösterebilecek olan var mı ?

Gecen hafta oynanan Eskisehir macından sonra da yazmıstım aynısını, değişeceğini de sanmıyorum.

Bir süre idare ettirir belki orada, ancak senede 3 milyon €'ya yakın ücret alıyor olması ve sözleşmesinin başında olması beni üzüyor acıkcası.

Yerine doğrudan rakip kaleye doğru akan, çalımlarla ilerleyen bir kanat gelmeli devre arasında.

Bu arada umarım yanıltır beni, calım atma konusunda kendisinden hic bir umudum yokta, en azından Kewell'ın verdiği tarzda skora yönelik bir katkı verse kafidir. Tabi arka direğe koşuları olmadığı icin onu yapmasını da beklemiyorum, sürekli sol cizgiden ayrılmıyor mac boyunca.

Valla geçen hafta millet iyi falan dedi de geldiğinden beri en ufak olumlu hareket yapmadı bu adam ve ileriye doğru en ufak ışık vermiyor. Podolski'yi kılpayı kaçırıp bunu aldık ya şaka gibi. Riera'nın yerinde şimdi Podolski'nin olduğunu düşünün ve intihar isteği belirsin.

Daha önce kendisini pek izleme fırsatım olmadı şuanki oyunu ilede pek fazla sallamak istemiyorum ama transfer döneminde sayılan isimler ve şuan onun oynadığı bölgedeki giden futbolcularımızı göz önüne aldığımızda çok vasat geliyor gözümüze umarım herkesi yanıltır

riera yerine keitayı alsa idik keşke çok daha sağlam transfer olurdu umarım düzelir riera

Riera´nin kalitesini tartismak sacmalik. Ama bugün cok kötüydü gercekten. Hala alisamadi

Bugün biraz güçsüz görünüyordu.Umarım düzelir.Eleştirmek için erken bence.

kalitesi bu değil...oynarsa takımı uçurur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt