#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Şu an hakkında konuşmak için çor erken olsada, kötü oynuyor... Zamanla daha iyi olur umarım pek ümidim olsada... Benim gözüme çarpan detay ise 2 maçtır kötü oynuyor ama oyundan çıkarken teknik ekibe söyleniyor ben niye çıkıyorum diye.. Sanırım iyi oynadığını düşünüyor...

Kendi oyununu oynamıyor şu an.Eski Riera yok.

Bu performansı tam beklediğim gibi..Hiç ama hiç şaşırmadım..

Uyum sorunu,fiziksel yetersizlik,hazır değil falan deniliyor ama bunlar boş laflar...

Bu her gelen yönetim gibi el üstünde tutulan yönetim öyle bir eleştirilmesi ve tepki verilmesi gerekiyordu ki ama nerde..

Çok güzel kadro kurarsın..Rierayıda makul fiyata alırsın sana gerektiğinde katkı sağlar.Sırıtmaz..

Ama sen özellikle ofans bölgesine hiç transfer yapmadan rierayı yıldız diye yutturup yıllık 3 milyon ve üzeri üstelik 4 seneliğine alırsan sen bu işi bilmiyorsundur..

Hiç tartışmam Musleraya verilen bonservis parasıda anormaldir..

Şu 29 yaşındaki Rieraya yıllık hemde 4 yıllık 3 milyon ve üzeri para veren kişilerin transfer yapması yasaklanmalı..Devre arasında yapılacak transferi bu yöneticiler yapmamalı...

Mesela ben bazılarının aksine Ebuenin hem maddi hem futbolcu özellikleri dolayısıyla müthiş transfer olduğunu düşünüyorum..Fakat bu yukarıda yazdığım gerçeği değiştirmez..

Yahu Arda varken bile iyi adamlar alınması gerekiyordu..Ardanın gitmesine rağmen Riera gibi adam alındı ..Hatta ofansif bölgeye başka adamda alınmadı..Bunun bir izahı yok..

Leto'yu alacakken aynı takımdan Riera'yı aldık.Fizksel yeterlilik olarak çok kötü bu saatten sonrada düzelmez.Bu yüzden kanatta oynayamaz.

Teknik bir oyuncu top ayağına yakışıyor bence forvet arkası daha iyi olur.

Mantık transferi değil. Guiza ve Quaresma'ya cevap niteliğinde, gereksiz ve yerli futbolcularımızı provoke edecek milyonluk göz boyama bir transfer. Aynı Eboue transferi gibi.

Leş kargalığı yapmayın iki maçtan adam asmayın, kazandığımız maçlarda yapmayın bari aynı haltı keyfimizi kaçırmayın

fizik kondisyonu yakalarsa süper olacak inş en kısa zamanda yakalar istenilen aşamaya gelir.

Leto'yu alacakken aynı takımdan Riera'yı aldık.Fizksel yeterlilik olarak çok kötü bu saatten sonrada düzelmez.Bu yüzden kanatta oynayamaz.

Teknik bir oyuncu top ayağına yakışıyor bence forvet arkası daha iyi olur.

leto pana da diye biliyorum ben

Mantık transferi değil. Guiza ve Quaresma'ya cevap niteliğinde, gereksiz ve yerli futbolcularımızı provoke edecek milyonluk göz boyama bir transfer. Aynı Eboue transferi gibi.

guiza ispanyolda quaresma ne alaka. mevki olarak diyosan guiza ne alaka

Akbabalar kendilerine yeni bi yem bulmuş anlaşılan yandın riera:)

bu adam elbette az cok yarar saglar ama genel olarak baktiginda, baya gereksiz bir transfer oldu, ocaga kadar en az dayanabilirdik rierasiz, transfersiz.

simdi adami aldin, 30-31 yasinda, 3 yillik muthis bir sözlesmesi var, yil gectikce artiyor parasi.

adama neren bakarsan bak, 13 milyon gitti, gidecek.

bu paraya ne topcu alinirdi, degil mi.

Cok düz cokk Hic istemiyordum yanıltmadı beni ispanyol oyuncular bizim ligde cok sırıtıyor

Şans verin hemen sallamayın adama tarzını beğenmiyor olabilirsiniz o konuda bir şey diyemem ama biraz bekleyin bakalım takıma uyum sağlasın neler yapacak görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt