Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.275
- 1.442
- 493
Cevap: #11 Albert Riera
Ne diye aldılar seni merak ediyorum düşünceleri neydi acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oldukça iyiydi
bu takımda sol açık oynayacak tek adam riera'dır (442 dışındaki sistemlerde engin de oynayabilir)
Bu adam en az 3 maçı tek başına alır buraya yazıyorum.Elemander de keza öyle.
Serbest vuruşları riera ve elemander yapmalı.
Çalışkan, belirli yetenekleri olan, ne bekleyip ne beklemeyeceğimizi bileceğimiz iyi bir oyuncu gibi geliyor bana.Ben beğendim.
Albert Riera ilk maçına göre bence çok iyi oynadı.Açıkçası bana umut verdi.Tarzını beğendim.Ve takımı 10 kişi bırakmıyor sürekli oyunun içinde saha içinde kaybolmuyor yani.Sorumluluk alıyor , pas alıyor veriyor gerektiği yerde çalım atıyor.Tam bir takım oyuncusu.Yararlı olacaktır.
sevdim bu adamıkolay kolay top kaptırmıyor
![]()
tarzini cok begeniyorum kendisinin. savunmayada inanilmaz katki sagliyor.
Şu ana kadar izlediğim kadarıyla;
Rahat adam geçiyor.
İyi pasları var.
Kanatta adam eksiltiyor, hücuma katkısı yüksek.
Adam Türkiye ligine uygun bir kanat,ikili mücadelelerde ne kadar zeki onu gördüm,bu adamdöktürür abi açık yani bu..
Kalite kokuyor...
kalite var belii bu bi gercek.
Cok klas adam, her hareketi kalite kokuyor. Zamanla daha da iyi olacak.
Riera'yı beğendim cidden ya ... Belki inanılmaz yetenekli ve adam eskiltici özellikleri yok ( en azından arda kadar yok bence ) ama defansada cok yardım ediyo çok iyi bi takım oyuncusu inşallah cok daha iyi olcak![]()
Savunmaya müthiş yardım ediyor
Güçlü, adam eksiltiyor sert orta açıyor, topu taşıyor, mücadeleci. Bu akşam iyiydi.
Albert Riera zaten beğendiğim bir oyuncuydu.Şu ana kadar ki performansını beğendim ileride daha da katkı sağlayacaktır.
cok iyi adam ya. boga gibi. ortaya da geliyor. calimlari da iyi.
Kalitesi yeter geldiğinden beri çok beğeniyorum.
Adamdan teknik akıyor.
Keita 'dan nefret ettirdi Mustafa Yavuz gibiler.