#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Antalyaspor maçı son maçı olur.

yatmaya geldiğin her halinden belli çatır çatır paraları ye koçum helali hoş olsun az yiyen olmadı ne de olsa

tipide guizaya benziyor oyunuda

Elano ile birlikte son yıllarda gelen en verimsiz,en kötü yabancı.

Olumlu tek bi hareketi yok.

Zaten pek güvenmiyordum, Olympiakos gibi lesh bi takim transferin son günlerinde sadece 3 Milyon Euro icin yollamissa adami, dedim bu iste bi gariplik var.

Bize karsi oynadiginda son dakikada kacirdigi golde duydum ve gördüm, ondan önce varligini falan da hic hissetmemistim.

Eşşek ölüsü gibi adam gitmiyor gidemiyor daha doğrusu.Arda'yı satıp Riera'yı almak gerçekten büyük başarı.

Hay senin oynadığın futbolu.

Podolskiye pahalı deyip Rierayı aldıranlar görsün yazık.:(

Kewell>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Riera

Riera'yi gordumu ben depresyona giriyorum arkadas. Riera icin dogru kelimeyi bulamiyorum. Vurdum duymaz, umursamaz, hatta yavan diyecem.

Ben hayatimda insani bu kadar negatif bir sekilde etkiliyen bir futbolcu gormedim. O yuzundeki umursamaz goruntu var ya. Ne diyim bilmiyorum. Soguk bir kis gununde, yagmurlu Istanbul'da yurursun ya, bakarsin yerde suyun icine bir chips kabi olur. Onu andiriyor. Veya dedenin dolabini acarsin, orda ihtiyar coraplarini gorursun. Oyle bir his. Veya duvari yeni, gri bir renge boyadin, ve hala islak.

Cok negatif enerjili bir adam. Cok tuhaf.

keitayı almadık! pinoyu yolladık! culioyu yolladık! hangisi rieradan kötü hangisi pino takım oyuncusu değildi doğrudur ama adam has yetenekti

belediye gider doka diye adam bulur biz gideriz rierayı buluruz engin de alınmasa idi ilk yarıdan havlu atacak seviyede olurduk lige bu düz oyuncularla

Ferhat istersen futbol cahili de ben bu elemanın adını aldığımız gün duydum ama çok olumlu konuşuyordu bizim forumdan bazı arkadaşlar umudum vardı bugün izledim sanki Aydın'ın yaşlanmışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt