#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Egolarını ekarte edip farklı fikirler almaları mı yanlıs olur yani?

Mete, bu işin egoyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu adamlar bu işi bildikleri için kulüpteler. Kendi bildiklerini yapmaları lazım. Yoksa seni, beni koysunlar Galatasaray'ın başına.

Klasik deyimle "yoldan birisini çevir, ancak bu kadar kötü oynatır takımı" gibi cümleler bu adamlara büyük saygısızlık. Milan'a her adamı almazlar. Milli takımı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyona'sına GSCimbom götürmedi. Yine tarihinde ilk kez yarı finali biz oynatmadık.

Fikir alırlar, almazlar, ders alırlar, verirler...bunları bilemem. Fakat SADECE taraftar istedi diye birşeyler yapılıyorsa kulüpte, dediğim gibi en kısa zamanda gönderilmeliler. Kulübü biz yöneteceksek bu adamlara gerek yok.

Mete, bu işin egoyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu adamlar bu işi bildikleri için kulüpteler. Kendi bildiklerini yapmaları lazım. Yoksa seni, beni koysunlar Galatasaray'ın başına.

Klasik deyimle "yoldan birisini çevir, ancak bu kadar kötü oynatır takımı" gibi cümleler bu adamlara büyük saygısızlık. Milan'a her adamı almazlar. Milli takımı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyona'sına GSCimbom götürmedi. Yine tarihinde ilk kez yarı finali biz oynatmadık.

Fikir alırlar, almazlar, ders alırlar, verirler...bunları bilemem. Fakat SADECE taraftar istedi diye birşeyler yapılıyorsa kulüpte, dediğim gibi en kısa zamanda gönderilmeliler. Kulübü biz yöneteceksek bu adamlara gerek yok.

Tabi ki sadece taraftar istedi diye transfer yapılmaz. Sempatik ama futbol olarak berbat bi futbolcu istese taraftar, tabi ki bu istek karşılıksız kalacaktır. Ancak taraftar mantıklı isteklerde bulundukça, yönetim taraftar isteğini takip ediyorsa, bu istekleri yüz üstü çevirmeyebilir. Taraftarlarla ilişkileri olan yöneticiler "hocam şu şu futbolcuları istiyor taraftar" der, hoca da "şu şu uygundur, ama bu uygun değil, şu şu alternatif listesinde olabilir, ama önceliğimiz benim dediğim adam" der. Bence bu gayet profesyonel bi davranıştır, ve yapılması gerekir.

Tabi ki sadece taraftar istedi diye transfer yapılmaz. Sempatik ama futbol olarak berbat bi futbolcu istese taraftar, tabi ki bu istek karşılıksız kalacaktır. Ancak taraftar mantıklı isteklerde bulundukça, yönetim taraftar isteğini takip ediyorsa, bu istekleri yüz üstü çevirmeyebilir. Taraftarlarla ilişkileri olan yöneticiler "hocam şu şu futbolcuları istiyor taraftar" der, hoca da "şu şu uygundur, ama bu uygun değil, şu şu alternatif listesinde olabilir, ama önceliğimiz benim dediğim adam" der. Bence bu gayet profesyonel bi davranıştır, ve yapılması gerekir.

Dediklerine itirazım yok. Fakat önceki mesajında "taraftar istedi diye bazı futbolcular gündeme alındı" demiştin. Öyle bir durum varsa büyük yanlışlar içindeyiz demektir.

Dediklerine itirazım yok. Fakat önceki mesajında "taraftar istedi diye bazı futbolcular gündeme alındı" demiştin. Öyle bir durum varsa büyük yanlışlar içindeyiz demektir.

Drogba ve Keita'yı taraftarlar istedi, hoca da uygun gördü bence. Zaten bir kanat bir de forvet oyuncusuna ihtiyacımız vardı.

Drogba ve Keita'yı taraftarlar istedi, hoca da uygun gördü bence. Zaten bir kanat bir de forvet oyuncusuna ihtiyacımız vardı.

Doğru mu değil mi bilmiyorum ama kilit kelimeler "hoca da uygun gördü". Böyle olduğu sürece sorun yok. Derdimi anlatabildim umarım.

Şimdi hanımla çok gecikmiş bir romantik akşam yemeğine gidiyorum! Size kolay gelsin güzel renkdaşlarım.

Olay öyle birsey ki, getirdikleri oyuncular iyi oynayıp takımı basarılı konuma getirirlerse kimse Keita'yı istedik almadılar, Drogba'yı istedik gelmedi demez. Riera transferinin maddi veya manevi anlamda hic bir mantıklı tarafı yok. Burada anlatılmak istenen budur. Riera transferinin Fatih Terim'in Milan'a kadar yükselisi ile zerre kadar alakası yok. Tamami ile caresizlikten ibaret bir hamledir. Bunda Arda'nın payı büyük olsada o kadar deneyimli insanların, en basta'da cok güvendigim Ali Dürüst'ün böyle bir hataya gelmemesi ve Fatih Terim'i de getirmemesi gerekirdi.

Misal, Yunanistan ligine kadar gerilemis bir oyuncu olan Riera'yı transfer etmeden önce burada herkez fikrini belirtmisti ve cogu kiside gereksiz yada yararsız olacagını biliyodu. Yani Riera'yı transfer etmeden evvel GSCimbom'un fikrini alsalar pulları mı dökülrdü yoksa karizmaları mı cizilirdi? Ben biliyorum diyerek olmaz bu isler. Gidip izleyeceksin ve izleticeksin. Taraftar bir oyuncuyu ister, hoca begenir, yönetimde okeyi verir. Bu bir ekip isidir. Birileri sirf profosonel diye veya Milani calistirmis diye herseyi dogru bilecek ve uygulayacak anlamina gelmez. Tek basina karar verip kimsenin fikrini almamak zaten egodan baska birsey olmaz.

Kisaca taraftarin oyuncu istemeye veya nermeye hakki vardir, ama yonetimin o oyuncuyu alma gibi bir zorunlulugu yoktur, Ortak kararla istendigi taktirde ise olur. Turkiye standartlarini gectim, dunyada bir kac kulup disinda Drogbayi istemeyecek bir kulup bulamazsin.

Kaleci konusunda da bonservisi az ödeyelim diye musleradan bi an vazgeçip uyduruk bi kaleciye yönelmiştik. demek ki onu alsaydık riera vol2 olacaktı.

O kaleciyi taraftar tepkisinden getiremediler. Taraftar tepkisi = GSCimbom.com

Kendine gel artık!

Kalitenin çok çok altındasın..

Kendine gel artık!

Kalitenin çok çok altındasın..

Hazırcılar çok olunca kalitenin bir anlamı kalmıyor. Zamanında aslında çok koşan Lincoln'a bile koşmuyor diye küfür edildi çeşitli forumlarda. Riera'nın hazırcı olduğu önceden belliydi. Hamallar topu kapıp ona verecek oda çalım atma kabiliyetini konuşturup kaleye atak yapacak, tabi heyecandan ve egoistlikten topu ezmezse. Ama fazla hamal yok ortada herkes kral.

Hazırcılar çok olunca kalitenin bir anlamı kalmıyor. Zamanında aslında çok koşan Lincoln'a bile koşmuyor diye küfür edildi çeşitli forumlarda. Riera'nın hazırcı olduğu önceden belliydi. Hamallar topu kapıp ona verecek oda çalım atma kabiliyetini konuşturup kaleye atak yapacak, tabi heyecandan ve egoistlikten topu ezmezse. Ama fazla hamal yok ortada herkes kral.

Çok şey istemiyoruz hocam sadece kendisi gibi oynasın,bu kadar geriye oynayan bir adam değil Riera..

Bakıyorum Riera ya birtürlü kabullenemedim adamı, sanki bu takımın futbolcusu değil.

Bir Urfa ya, bir melo ya nebileyim bir Elmander e bakıyorum, birde Riera ya hiçbir hissim yok soğuk geliyor.Devre arası gitmesi dileğiyle.

Jose Antonio Reyes'e bile burun kıvırıyordum. Riera ondan da pasif bir futbolcu.. Topsuz oyunda hiç yok.. Topla birlikte de olağanüstü yetenekli değil.

Culio'nun performansını görünce içim gidiyor. Hele dün Fatih Tekke'ye öyle bir pas verdi ki... O pasın devamında penaltı yaptılar Fatih Tekkeye. Riera o pası hayatta veremez.

İsabetli transferlerden sonra (Melo, Elmander, Ujfa, Selçuk) arada verimsizler de çıkabiliyor. Bence Riera buna örnek.

İspanyol futbolcular kendi ülkelerinde açık futbola alışmış. Zora gelemiyorlar.Riera'nın bizde başarılı olma ihtimali neredeyse sıfır.

Bakıyorum Riera ya birtürlü kabullenemedim adamı, sanki bu takımın futbolcusu değil.

Bir Urfa ya, bir melo ya nebileyim bir Elmander e bakıyorum, birde Riera ya hiçbir hissim yok soğuk geliyor.Devre arası gitmesi dileğiyle.

Bari sakız çiğnese de sebepsiz yere gönderilmese...

gelmeden önce "bu ülkeye ispanyol futbolcu gelmesin" dedim

geldi ilk maçtan sonra "bu nasıl kanat oyuncusu adam eksiltemiyo" dedim

şu adama verilen paraya keita alınırdı bee

keita solda rieradan kötü mü oynayacaktı...

herşeyi geçtim yaşı da genç değilki gelişmesini bekleyelim

Sıkıntı şudur ki;

Bu sene takım ruhunu arttıracak o kadar oyuncu alındı ki; Melo, Ujfa, hatta Engin, Muslera.

Riera, donuk mizacı, ve yavaş futboluyla biraz sevimsiz kaldı onların yanında.

Riera, mesela bir kewell etkisi yaratamadı.

Riera, zaten yardıran bir futbolcu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt