#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

pino fena bi oyuncumudu tabii k i s i diildi

amma ve lakkin her aldıgı topu bi an evvel kaleye zımbalamak maksadindeydi ve de çok

istikrarsızdı

bir maç müthiş oynarken öbür maç yokları oynuyordu

ii olduğu zaman muthıs oluor

kotü oldugu zamanda hıc cekilmıordu

pino diilde culio desediniz katılmasam ayıp etmis olurdum ama pinoya hayır genksler

pino fena bi oyuncumudu tabii k i s i diildi

amma ve lakkin her aldıgı topu bi an evvel kaleye zımbalamak maksadindeydi ve de çok

istikrarsızdı

bir maç müthiş oynarken öbür maç yokları oynuyordu

ii olduğu zaman muthıs oluor

kotü oldugu zamanda hıc cekilmıordu

pino diilde culio desediniz katılmasam ayıp etmis olurdum ama pinoya hayır genksler

Riera'dan daha iyi oynuyacağı kesin.

kısmen diyebiliriz tabii

ama yine de yetersiz kalırdı

bunlar babadan ogula nesil heralde bu umursamaz tavırlı futbolcular

Riera bu kadar etkisiz bir fıtbılcu diğil normalde.

Takımın orta sahası duzelirse Riera'da katkı sağlar, zira şu an Ujfa, Melo, Elmander ve Baros dısında istikrarlı sekilde iyi performans sergileyen baska bir oyuncumuz zaten yok.

Baros çok istikrarlı gerçekten.

Fatih hocanın Riera'ya, belli bir çizgide sadece sol kanatta, devamlı/sürekli forma vermesi gereklidir. Aksi halde daha farklı yerde daha farklı görevler vermesi, Galatasaraydaki şu ilk dönemlerinde olumsuzluklarıda beraberinde getireceğini tahmin ediyorum.

Ben Fatih Terimin yerinde olsam Riera'ya sadece şunları söylerim maç öncesi; " Sol Çizgide, iç tarafa topu taşımadan sadece çizgide, maceraya girmeden, sürekli ortalarınla rakibin sağ gerisini felç ediyorsun! Görevin şuan için sadece bu.." Geriye ve sağa sola oynayan bir Riera'dan, verim alınamaz. Rieranın futbol yapısı, dikine ilerleyip yumuşak ve sert ortalar için uygun diye düşünüyorum..

Ayhan'dan Barış'a , Caglar'dan Aydın'a herkese Galatasaray forması altında sonsuz destek verdim kendi çapımda, bu saydığım isimlerden takımda olanları hala da severim, ilk 11 başladıklarında sesimi çıkarmam, kendimi bildim bileli sadece 2 futbolcunun Galatasaray Forması giymesinden rahatsızlık duydum,

1-Mustafa Sarp

2-Albert Riera

umarım en kısa zamanda kulübeye, tribüne ve ülkesine gider.

Bazı oyuncular vardır, erken konuşma ilerde g*t ederse öyle kalırsın denir hakkında, ancak Riera'dan ne köy olur ne kasaba, hersey cok acık. Yetenekliymiş, eskiden iyiymiş vs bunlar beni ilgilendirmez, bundan sonrası icin yeterince bilgi sahibi olduk gecen 8 haftada.

Bu hafta patlar :))))) ya elimizde ya kayseriye

İlk yarının en iyilerindendi açık ve net.

Duran topları hep kullanması lazım. Selçuk'dan daha iyi olduğu kesin, duran toplarda.

Kendini toparlamış.İyi oynuyor bu haliyle beğendim.Önemli olan şu.Bu performansını devam ettirebilecek mi.Bence ettirecek.Kötü oynamaya devam ederse biletinin kesileceğini biliyor gibi.

Bugun gercekten gecdigimiz maclara nazaran cok guzel oynadi.

Bøyle devam Riera.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt