#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hicbir ekstra iş yapmadı sahada. Bundan önceki maçlarda sürekli takımı 1 kişi eksik oynatıyordu, bugün sadece 11'e 11 oynamamızı sağladı. Onun dışında gectiği bir adam yine yoktu, ortalarının neredeyse tamamı önündeki rakibe çarpıp dışarı çıktı. Ama evet, iyi bir orta kesti, ancak bu kadar verimin karşılığı yıllık 400 bin € yapar anca, 3 milyon alan kanat oyuncusundan goller asistler yardırmalar , 5 macın 2'sini tek basına almasını beklerim ben, Riera ne bugün ne de gelecekte bunları yapabilir, en kısa zamanda yol verilmeli. Ancak şu anda bu kadar sakat varken de kendisinden ne alabilirsek kârdır diye düşünmeliyiz.

Katiliyorum, Riera'nin daha fazlasini vermesi lazim. Ama en azindan biraz daha alistigini gosterdi takima bir yukselis var, umarim devam eder.

arkasinda oynayan sol bek Hakan Balta kariyeri boyunca kac tane adam gibi orta kesti soruyorum size burdan?? simdi onun isi defans diyen akillilar cikar kesin.

Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. En büyük sorunu kondüsyon ve temposuz olması bu sorunu aşarsa çok faydalı olur.

Eh artık yavaş yavaş toparlasın.

Geldiğinden beri arkasındayım.Dünkü performansı iyi ama yeterli değildi.

Ne demişler form geçici klas kalıcıdır.Bu adam klas :) Formunu bulduğunda taraftarın sevgilisi olur.

Fena değildi diyenler olmuş dün baya baya iyi oynadı..

Dün ilk defa biraz ışık verdi. Hatta 2 pozisyonda adam bile eksiltiki bunu ondan ilk kez görüyoruz. Ayrıca duran topları Bence Selçuktan iyi kullanıyor. Bugüne kadar kondisyon problemi yaşadığı için kendini gösterememiş olmasını temenni ederim. Önümüzdeki maçlar onun için güzel bir şans yakaladı. Yoksa devre arası bileti kesilir.

Kondisyon ve tempo eksikliği var.

Yaratıcı özelliğini fazla göremedik.

Tahminim 5-6 maç sonra tam formunu yakalayacak diye düşünüyorum.

Umudum var.

Bence tam takım oyuncusu..Öyle gereksiz adam geçmeye filan çalışmıyor..Ama ortaları aşırı vasat..

Galatasaray oyuncusunu eleştirmek hiç hoşuma gitmese de ben bu adama ısınamadım yahu.Aydın gibi gamsız.

Aydın geceleri Dolmabahçe ışıklarda takılıp camı açık arabaları kolluyormuş. Elinde bez parçasıyla görenlerde olmuş kendisini.

Galatasaray oyuncusunu eleştirmek hiç hoşuma gitmese de ben bu adama ısınamadım yahu.Aydın gibi gamsız.

Milli mac arasi ilac gibi gelecektir bu adama. Dün oynadigi oyunun biraz daha üstüne cikabilirse süper olur.

Savunun az şu adamı resmen adamı harcadılar ya..

Tamam eleştirelimde yok Sercan oynasın solda daha iyi felan :D

Komik komik yorumlar okudum maç öncesi..

Şükür ki haksız çıkmadım..

Herkesin düştüğü bir yanlış var. Gözler Keita'yı sihir yaparken gördüğünden Riera'dan tüm kanadı çalımlayıp gol bekliyor.

Keita taraftarın kanat adamı algısını çok üstlere çıkardı. Riera evet istenilen düzeyde değil. Ama en iyi oynadığı zamanda bile 10 adamı çalımlayıp çizgiye inip gol attırmayacak bu adam.

Yanlış adamdan yanlış şeyler bekliyorsunuz. Eğer ki her maç ortalama 5 6 bindirme yapan bir sol bek, ve ceza sahasında iyi kötü çoğalabilen bir takımımız olsa, asist yapar her maç.

adam zaten good player

no problema

Savunun az şu adamı resmen adamı harcadılar ya..

Tamam eleştirelimde yok Sercan oynasın solda daha iyi felan :D

Komik komik yorumlar okudum maç öncesi..

Şükür ki haksız çıkmadım..

:asd:

Insallah yarin cikisini surdurur dostum. Gecen macta cok begendim ilk maclara nazaran.

Dün vasat sayılabilecek Grosickiy´i izledikten sonra ne kadar kötü bir sol kanat oyuncusuna sahip olduğumuzu iyice anladım.Neyse,ocak ayına kadar dişimizi sıkacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt