#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

hiç mi güzel konuşturmayacaksın arkandan arkadaş yaa.

''Takımın rahat şampiyon olacağını bildiğim için fazla kasmadım''

Evet bu açıklamayı yapmıştı bundan 3 ay önce.

Bunu diyen adamı hala kadroda tutmak da neyin nesi.

''seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan karakterindir''

Bizim vizyonlarımızdan biriside bu değilmiydi neden tutuyoruz karaktersiz oyuncuları kadroda neden neden neden ?

Senin formun yüzünden, bizim morel 0 0 0

Uzun Sabri.Sabri zekasında,Balta çevikliğinde,Aydın Yılmaz edasında bir adam.3'ü bir arada yani.

İlk 11 başladığı 4 maçın 3ünde puan kaybettik. Bir tek Ankaragücü'nü yendik :ays:

tamam koşmuyorsun ikili mücadeleye girmiyorsun ama bari orta yap şut çek be adam ya :@

Şu adamı forvette bir denesek iyi olmaz mı ?

Bu adamdan 1 cacık olmaz. Sezon başında demiştim liverpooldaki riera değil diye . Kariyerinde düşüşe geçmis olimpiakosa kadar düşmüş adamı aldık. Forumda linc ediliyordum o zaman . Hatta podolskiden iyi diyen bile olmuştu . Aslında 1 yandan düşününce arda yüzünden aldık bu adamı acele şekilde . Transferdeki tek hatamız oldu .

alındıgı zaman hiç bir şey olmaz dedim hala da aynı görüşteyim.2 hantal adam arka arkaya oynuyor bi de şaka gibi.nerde var hangi takımda var hakan riera gibi bi kanadı olan takım !cok sınırlendım suan:)

alındıgı zaman hiç bir şey olmaz dedim hala da aynı görüşteyim.2 hantal adam arka arkaya oynuyor bi de şaka gibi.nerde var hangi takımda var hakan riera gibi bi kanadı olan takım !cok sınırlendım suan:)

Düşünsene renktaş solbekde hasan ali kaldırım sol açıkta podolskinin olduğunu :D

İlk 11'de başladığı maçlarda rezil.Bundan sonrada zor oynar.

Maçın son dakikalarında girince fark yaratıyor.Son dakikalarda oyuna alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt