#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

İndi çizgiye açtı ortasını ve gözlerim yaşardı. Solbekimiz böyle bir aksiyonu gerçekleştirdi

Bekte süper oynadı. Hakanı hiç aratmadı.

Eboue gelince sag bek Eboue sol bek Riera süper olur.

Ama bu oyununu devam ettirirse tabii.

Sol bekten asist geldi tarihi bir macti. haftaya cezali olmasi kötü oldu. gayet iyidi. :) Sol beki bulduk beyler.

valla, bence kayserispor bizim solumuzdan hic gelmedi, bir kere adami kacirdilar, orda da sari yedi riera.

ama yinede hic beklemedigim kadar iyi oynadi

hilbert de forvet olarak gelmiş 9 numarayı almış şartlar onu taş gibi bir sağ bek yapmıştı,riera da neden sol bek olmasın :)

Hiç sırıtmadı.Kayserispor'da bizim solumuzdan pek gelmedi.Kısacası pek iş düşmedi ama iyi oynadı diyebiliriz.

Sansar ve H.Sükür savunmada,bizim mac basindan beri saydirdigimiz sabri ve nerdeyse hic tehlike ile karsi karsiya kalmayan rierayi begenmis...

Sabriyi sağ beke koyduğumuzda sol bekte kimin oynadığının önemi yok. Rakip takım illa Sabrinin kanadına yüklenecektir :D. Solumuzdan kimse gelmez.

valla, bence kayserispor bizim solumuzdan hic gelmedi, bir kere adami kacirdilar, orda da sari yedi riera.

ama yinede hic beklemedigim kadar iyi oynadi

Aynen Salman. Herkesin beklediği Kayseri'nin sol tarafımızdan geleceğilydi.

Ama Sabri o kadar kötü bir futbolcu (?) ki , Sota Devşirme sol bek Riera'nın kanadı yerine , Sabri gibi ne olduğu belli olmayan bir bek'in olduğu kanattan gelmeyi yeğledi ve yanılmadı.

İyi oynadı sol bekte ama Mersin İ.Y maçında cezalı. Hakan'da döneceğinden, bence sol bekte kullanılmaz bir daha Riera.

lan 30'undan sonra adam yeni mevki kazandı :D sol bek olarak kariyer yapıyormuş bizde :D

Ben sol bekte denenmesi gerektiğini belki baltadan daha iyi bir oyuncu kazanacağımızı söylemiştim bana güldüklerini söylemişlerdi. neyse artık

Sol bek oynasın dedim Fatih Hoca duymuş sesimi :D

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt