#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Sadece sol beke geçtiğinde iyiydi.Hiç beğenmedim Engin'i çok arattı

rierayı ben cok beğendim takımı paslarıyla özellikle dikine oynadığı paslarla cok rahatlatıyor pozisyona sokuyor

Urfalinin golde yerde Selcukla sevisiyorlardi.. ulan napiyor bunlar dedim.. kafalar herhalde iyi.. haha

herseyi gectim.. takimimiz takim olmus o bile yeter..

Rierayi Liverpooldayken bir cok macini seyretmistim,bir liverpool hayrani olarak bana yabanci bir oyuncu degildi :D

Ben transferine karsiydim cünkü mentalitesinin bize uygun olmadigini düsünüyordum,halada fikrim degismedi,fakat Rierada bu degil,fizik acidan biraz dahakendini diriltilseki suan bence bir toplamis daha cok kosuyor,teknik taktik zekasi yüksek bir oyuncu,sol ayagini henüz kimse görmedi aslinda toplara cok sert gelisine durusuna bakmaksizin vurur,skorer ve asist özelligide yüksek bir oyuncu suana kadar biz sifir bir Riera seyrettik bununda sebebi bence fiziksel bitikligi idi,simdi topluyor kendini zaten topladikca hucum aksiyonlarinda görüyoruz kendini.

Beğenmeyen arkadaşlarda olmuş ama neden beğenmemişler anlamadım. Riera'nın hatasını bulmak için izlerseniz hata bulursunuz elbet. Dün Selçuk'ta çok top kaybetti çok top ezdi bazı pasları yanlış yere attı ama kötümü oynadı ? Tabiki hayır. O zeminde o kadar olur.

Oyun bilgisi üst düzeyde olunca diğer şeyler arkadan geliyor.

Riera bu takıma daha çok hizmet eder.

Yavaş falan olmasını artık eksiklik olarak görmüyorum, tek sinir olduğum şeyi; sağ ayağına gelen topları bile sol ayakla vurmaya çalışması...

selcukla arasında bişe var zannettim ama gol sevinciymiş.ohh cektim sonra

Dakika 1 de top sol ayagina geldi ama disari atti. Su sert ayakkabilar yerine sut ve kosu icin olan yumusak ayakkabilari giyse daha iyi olur onun icin.

HTC Incredible S for tapatalk

İnşaallah form grafiğini yukarıya doğru taşımaya devam eder

cok klas bir oyuncu. Emre Colak'ta olmayan özellik bu iste. adam paslari bilerek, görerek ve konsantre bir sekilde atiyor. paslardaki zamanlamasina dikkat edin. mesela Necati'nin karsi karsiya kacirdigi pozisyon. adam en dogru zamanda atti pasi. Emre atsa ofsayt olurdu. bu detaylara dikkat etmek lazim.

Reis gibi oynadi. Bazilari begenmesede bence süper oynadi , cok ince paslar atiyor hep isabetli. tecrübeli bir oyuncu ayrica. play offta is isten gecse bile sözde büyüklere zor anlar yasatacaktir

valla ben 2-3 mactir baya begeniyorum bu adami.

en iyi pasörlerden biri bir kere, muratin da dedigi gibi, ince , isabetli paslar atiyor, cok tehlikeli oluyor paslari.

bjk macinda selcuga atti top, dün kafasini kaldirip, neconun ayagina verdigi top...

bir tek sorunu var, topu kaptirdiginda, yada kaptirdigmizda, geri dönerken cok zorlaniyor, yürüyerek dönüyor, agir kaliyor.

yoks ofansta cok begeniyorum.

haftaya zaten kesin ilk 11 de, emre colak kesik yer, engin de ilk 11 de olur.

İlk dakikadan da yazacaktı golüne zeminin azizliğine uğradı.

rierada düzelme var,insallah en iyisini verir takima

Son maçlarında gerçek kalitesini göstermeye başladı , beğendim.Gençlerbirliği maçında da ilk 11 başlamalı o maçta da iyi oynarsa derbide oynatılmalı.Riera kalitesinde bir adam derbide baya işimize yarayacaktır istediğimiz gibi oynarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt