#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Panpa gecmis olsun seni sevmesem'de en azindan dayak yemeni istemezdim ulan melo :D

nasibinde varmış kanka o yumruk yapacak bişey yok. bazı maçların sonunda sokakta karşılaşsaydık şimdi melonun yerine ben de kadro dışı olacaktım :) git artık ne olursan ol git

Allah'tan Melo ile Emre Çolak kavga etmemiş :asd:

geçmiş olsun riera.

Bizi de kendini de daha fazla üzmeden git artık.

melohaber_VT0T2.jpg

geçmiş olsun kardeş saglam yemişssin

Acımasızca yazdığınız yorumları umarım okumaz ve bu yorumlar kulağına gitmez. Kul hakkı denen bişey var. Melo Elmandere vursa Meloyu dövmek için evinin önüne giderdiniz. Bu adamında canı var, sevdikleri var. Beğenmesenizde bir kariyeri var. Formamızı ıslatıyor.

Şimdiye kadar ne rakiple ne takım arkadaşlarıyla tek bir sorunu olmamış birisi. Faydalı değilse gönderirsin gider ama dayak yemesine sevinmek ezikliktir. Bastırılmış karakteri olan ezik tipler gibi haklıyı haksızı bilmeden adamın üstüne yürümeyin.

Son olarak : Melo gönderilmeli...

Playoffta senden patlama bekliyorum.

Patlamaya gerek yok , Kavga cikarmasin kâfi.

Sent from HTC

Patlamaya gerek yok , Kavga cikarmasin kâfi.

Sent from HTC

kendisi performans olarak beklentinin altinda kalsada , kendi oyuncumuzu kavgaci ilan etmek sana acikcasi yakismamis.

Felipe'nin performansi iyi diye Albert arada kaliyor , sanki olayda suclu Albert'ti.

Biraz objektif olmak gerekiyor. Kendisi asla bahsedildigi kadar kötü bir futbolcu degil.

Bir oyuncunun yaninda olmak , diger oyuncumuzu ezmek gibi bir düsünceye sahip olan kisi Galatasaray'li olamaz.

bu kavga belki aklını başına getirir..

kendisi performans olarak beklentinin altinda kalsada , kendi oyuncumuzu kavgaci ilan etmek sana acikcasi yakismamis.

Felipe'nin performansi iyi diye Albert arada kaliyor , sanki olayda suclu Albert'ti.

Biraz objektif olmak gerekiyor. Kendisi asla bahsedildigi kadar kötü bir futbolcu degil.

Bir oyuncunun yaninda olmak , diger oyuncumuzu ezmek gibi bir düsünceye sahip olan kisi Galatasaray'li olamaz.

Son paragrafa kadar mantikli olmussun. Ama son paragraf olmamis. Ben ezelim mi dedim ? Defolsun mu dedim ? Kavga oldugu ilk gun burada Ikisinede ayni ceza verilsin dedim. Meloyu savunanlara tepki gosterdim.

Boyle Galatasarayli olamaz filan demek yakismiyor. Kimse burada bir baskasinin Galatasarayliligini tartisamaz.

istersen ozelden tartisalim. Pisman olursun cunku :)

Sent from HTC

Riera playoff'larda elinden geleni yapacaktır bu olaylar hepimize ders oldu, daha motive çıkacağız playofflara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt