Cevap: Riera'dan Kuyt'a Ayar
no way bir suru anlama gelebilir.. cikis yok, imkansiz, v.s. no way out dersen disariya cikis yok demektir..
no way mate = "imkani yok dostum", yada "oluru yok dostum" seklinde cevrilebilir..
yanlis yoldasin diye cevirene de kizmam.. sonucta benzer bir anlam cikariyor... kullanildigi yere gore Turkce ile birebir ayni olmasi imkansiz zaten.. google translate i sallayin.. birebir ceviri yapmasi su an icin imkansiz olan bir zimbirti
Turkiye'de kotu cevirilere alistik artik.. dun digiturk'te bir dizi izliyorum adam "what's the catch" dedi, bizim andavallar "ne yakaladin" diye cevirdi.. ohaa yahu, bilen biri kiciyla guler.. halbuki orada "what's the catch"
benim bundan cikarim ne anlaminda kullanilmisti.. digiturk'te calisiyorsun ama yanlis ceviriyorsun.. hos gercekten cok iyi bilen bi adami ucuza kapatmalari da zor..
yapmalari gereken parayi basmak ve gercekten adam gibi cevirecek birini oraya oturtmak.. o kadar abonen var, bulmusun ingilizce bilmeyen seyirciyi, nasilsa anlamazlar diye iskembeden salliyorsun.. ayip oluyor.. kac kere yakaladim belli degil..