#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Riera'dan Kuyt'a Ayar

no way mate --> Google Translate --> hiçbir yol arkadaşı :asd:

no way bir suru anlama gelebilir.. cikis yok, imkansiz, v.s. no way out dersen disariya cikis yok demektir..

no way mate = "imkani yok dostum", yada "oluru yok dostum" seklinde cevrilebilir..

yanlis yoldasin diye cevirene de kizmam.. sonucta benzer bir anlam cikariyor... kullanildigi yere gore Turkce ile birebir ayni olmasi imkansiz zaten.. google translate i sallayin.. birebir ceviri yapmasi su an icin imkansiz olan bir zimbirti :)

Turkiye'de kotu cevirilere alistik artik.. dun digiturk'te bir dizi izliyorum adam "what's the catch" dedi, bizim andavallar "ne yakaladin" diye cevirdi.. ohaa yahu, bilen biri kiciyla guler.. halbuki orada "what's the catch" benim bundan cikarim ne anlaminda kullanilmisti.. digiturk'te calisiyorsun ama yanlis ceviriyorsun.. hos gercekten cok iyi bilen bi adami ucuza kapatmalari da zor.. :)

yapmalari gereken parayi basmak ve gercekten adam gibi cevirecek birini oraya oturtmak.. o kadar abonen var, bulmusun ingilizce bilmeyen seyirciyi, nasilsa anlamazlar diye iskembeden salliyorsun.. ayip oluyor.. kac kere yakaladim belli degil..

Allah var güzel ayar ona laf yok da ben biraz "burası güzel param cebimde oturarak kazanıyorum tribünlere oynayayım da yerimi sağlamlaştırayım" havasını aldım.. Umarım gidersin Riera.

Üstad bir isim, Albert Riera.

futbolu dışında sempatik görünmek için herşeyi yapıyor riera :asd:

Şunu bile büyüten var. İki samimi arkadaş şakalaşmış. Buna rağmen sanalda nerdeyse bunun kavgası çıkacak.. Kuytta ona birşey diyebilirdi. Fanatiklik herşeyin önüne geçmiş.

Cevap: #11 Albert Riera

Melih Şabanoğlu'na göre satılması çok mümkün değilmiş.

seneye şampiyonlar liginde sol bek oynar kalırsa :D

Maaşını yıllık 1.5'a çekersek dursun. 3M € maaş aşırı fazla. Her transfer de 1M'nun lafını yapan yönetim bu adama nasıl 3M € veriyor anlamak güç.

Satılması gereken ilk adam takımda durması hata

valla konuşcak birşey yok riera-kuyt kapışmasını tartışıyoruz

B_8a14815af8c7178fbd55fb8a16c04940.jpg

En iyi performansını istatik olarak Oly'de geçirmiş.

Sırf sol beke alternatif olacak diye 30 yaşındaki yabancı futbolcuya 3 milyon euro para verecek durumdaysak helal olsun bize.

yavastan hazirliklara basla...

Ispanya liginde Mallorca gibi bir takima Kiralanir büyük ihtimalle

"Takım içi denge" lafı ağızdan çıkmışsa bir kere, bu adamın takımda daha fazla kalması hatadır.

"Alternatif olur", "top ayağına yakışıyor" gibi nedenlerden ötürü bir adama 3 milyon€ verilmez.

Takımda kalmak istemesi kadar normal birşey yok...Oynamadan 3 yılda yaklaşık 10 milyon €'yu alıp belki de emekli olmanın derdinde.

Kolay olmayacaktır göndermek ama bir şekilde yapmamız gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt