#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Tüm alacaklarını verip feshedeceksin sözleşmeyi nasıl olsa 3.5M € yiyecek kalcağı 1 senede takımdan. Yine gönderemiyosan göndermekten beter edeceksin takımla antrenmanlara çıkarmıcaksın maç kadrolarına almıcaksın. Bir dahaki kamp yapacağımız yere Riera'yı götürülmeyerek başlamalı herşey.

3 milyon € verip niye fesh edelim adamdan yararlarınız.

Tüm alacaklarını verip feshedeceksin sözleşmeyi nasıl olsa 3.5M € yiyecek kalcağı 1 senede takımdan. Yine gönderemiyosan göndermekten beter edeceksin takımla antrenmanlara çıkarmıcaksın maç kadrolarına almıcaksın. Bir dahaki kamp yapacağımız yere Riera'yı götürülmeyerek başlamalı herşey.

Gerçi yinede 3M€ sunu alacak.. Allah'ın bir belası bu adam bize ya Allah bizi bunla sınıyor nerden geldin çattın çek git arkadaş

Florya'da antremanda pankart açalım, Go Home Riera tarzı birseyi istenmediğini hissetirmeliyiz bence.

getirdiği bonservisi direkt adama verelim de kurtulalım yeter ki bide marifetmiş gibi resmi sitenin açılış sayfasında yeni formayla resmi yok mu çoldıtıyor adamı:mad:

Baros riera gitse sirf maaslarindan 6 mn euro kazaniiz bedavada olsa.gonderilsinler

tam bir Yildirim Demiroren transferi , bizim yonetim bu hataya nasil duser adam kaldi basimiza

vallaha Adnan Polata kiziyordum ama bu adam yollandigi taktirde minimum 3 milyon kardayiz..

Çin ve Katar ligi takımları böyle adamlara hasta ama bizim yönetim oyuncu pazarlayamıyorr..Pino'yu bile katar takımlarına 3-4 m euro'ya satardık..

bir an önce git safi zarar bir adam 1 saniye bile durmamalı şu takımda..

Ligtv'nin haberine göre sol bek aranıyormuş Riera'yı da o bölgede düşünebilirmiş Hoca sabah sabah dellendirdiler beni yine

galiba biriyle takasta kullanılması planlanıyor

su adami istanbullu renkdaslar sikistirin tenhada

gözünü korkutun

yada bund transfer eden yöneticiyi siksitirin cebinden versin göndersin bu oturan bogayi

Senelerdir taraftar olarak seviyemiz inanilmaz bir dusus icinde. Bu konuda ne yazik ki Fenerbahce'den hic bir farkimiz kalmadi. Ne olursa olsun Galatasaray icin ter atmis futbolcu hakkinda boyle aptalca yorumlari okumak gercekten beni kiriyor.

Orta sahanın soluna Amrabat alınmışken Culio geri gelmişken ve Emre Çolak ile Engin'de Riera'ya forma şansı vermemişken, bu adam hala nasıl bu takımda kalır anlamış değilim.

Kim alır yahu bunu. Yüzyılın kazığı resmen. Tempo yok Kondisyon yok kalite yok.

paramı alırım keyfime bakarım edalarında. ne gitmeye niyeti var ne oynamaya. biraz çırpın be adam 30 yasına gelmissin sanırsın hayattan beklentisi kalmamıs ölümü bekleyen dedeler gibi. hoş dedem cıksa bundan daha iyi top oynar. :coffee:

Fazla abartmamak lazım.Culio'nun sol açıkta yapamadığı bindirmeleri,sol bek oynarken yaptı.Aldığı ücrete bakmazsak son derece iyi bir alternatif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt