#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

solbek olarakta kalmasın mümkünse yabancı solbek oynatıcaksak bile bu senelik 3 milyon euro alıcaksa dikine oynayabilen bir oyuncu olmalı bu ispanyol arkadaşımız sürekli yana ve geriye oynayarak hakan balta'nın az buçuk daha bindirme yapan biraz daha tekniği iyi olan bir hava veriyor dikine oynayamıyor mağlesef 3 milyon euroluk solbek böyle olmaz kimse kusura bakmasın culio oynasın solbekte daha iyi..

Alaves,Sporting Gijon,Deportivo hiçbiride mi teklif yapmaz arkadaş.Guiza'ya bile teklif yapıp transfer ettiler laaan bu adam Liverpool'da bile oynadı zamanında alsanıza şu adamıda:(

roflbot.jpg

Sözlükte gördüm :b5:

up'lamayın şu adamı ya senelik 3 milyon euro alıp yattığını düşündükçe gözlerime uyku girmiyor yazık ya biz o para için aylardır meloyu alamıyoruz :mad:

0.50 krş'un hesabını yapan yönetimin hala Riera'yı kadroda tutması kadar saçma bir durum yok.

Aldığı ücret tabii ki fazla ama, bu sene göstereceği performansının, gelecek seneden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sezon öncesi kamp döneminin yararı olacaktır.

Aldığı ücret tabii ki fazla ama, bu sene göstereceği performansının, gelecek seneden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sezon öncesi kamp döneminin yararı olacaktır.

Nerde oynayacak yer mi var. Kadro şişti. Aldığı para malum. Baros'u Gökhan'ı Ceyhun'u götürme maça bunu götür. Her geçen zaman nefretim artıyor.

Nerde oynayacak yer mi var. Kadro şişti. Aldığı para malum. Baros'u Gökhan'ı Ceyhun'u götürme maça bunu götür. Her geçen zaman nefretim artıyor.

Yedek olacak. Ee ne yapalım? Gönderemiyorsan mecbur yararlanacaksın. Allah Allah..

Kiralayabilsek bile mükemmel olur bu adamı. Hatta ben o komik teklife de fitim. Meloyu alırken onca hesap yapıp bu adama 3 milyon vermek akıl karı değil. Melo gelip bi daha dövse yeridir.

Yazmışta olabilirim ama Riera, veteran futbolcu. Sergen Yalçın'ı koy en azından üç beş ara pas atar.

Albert Riera ‏@RIERA11

Gunaydin, someone is starting to teach me turkish. Now first lesson :))

Yandık biz beyler adam inatçı. Türkçe derslerine başlamış. Hayatımda gördüğüm en çakal futbolculardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt