#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Takımda açık ara en iyi sol açık. Ayrıca sol bekte de oldukça verimli. Sözleşmesinde biraz indirime giderse uzun yıllar takımda kalmalı. Ne Amrabat ne Emre ne de Engin, Rieranın ayak tırnağı olamaz.

Takımda açık ara en iyi sol açık. Ayrıca sol bekte de oldukça verimli. Sözleşmesinde biraz indirime giderse uzun yıllar takımda kalmalı. Ne Amrabat ne Emre ne de Engin, Rieranın ayak tırnağı olamaz.

renkdas hic kusuruma bakma ama bakirköyden mi yaziyon:asd:

Ya allah aşkına ben yukarda, adamın kıllı sırtını görmek zorundamıyım :) Siteye ricam kaldırsınlar şu reklamı...

Bu arada Riera'nın gönderilmesi gerek artık.

Sıçmaya başladığının farkında mısın?

bupw0.gif

hani baros bitti diyoruz ara sira oynadiginda az bucuk kipirdaniyor yine de.ama bu adamda oyle birsey hic yok arkadas ya..adamin kariyeir cok iyi olmasina ragmen nasil boyle bir profil ciziyor anlamak guc.

lesh oyuncu.. son 10 yılda yediğimiz en büyük kazık.. bu adama 1,5 milyon bile vermezler o yüzden gitmez.. kontratın sonuna kadar bizimle :o

ah bu adamı niye aldınız son günlerde alinmiş olmasi için aldık ya şimdi gelde kurtul biyere gitmez deli gibi para kazanıyo

bari florya da cimleri bictirin

taseron firmalara kiralayin

biraz para alak karsiliginda:yenieek:

Hala takımda duruyor inanamıyorum.Ucuza bir şekilde elimizden çıkarmalıyız bu adamı.Transfer sezonu bitecek hala gitmedi.Kadroda yer bulabilse kalsın diyecegim ama Emre-Amrabat-Culio-Engin bunları kesebilecegini sanmıyorum.2/3 e bakmadan satılmalı.

Sizmi ödüyorsunuz adamın parasını sizene ya ister oynar ister yatar Riera

Sizemi kaldı tasası ?

Bu hala burda mı? :coffee: Adamlar bitik Simao'yu bile sattılar bi şekilde

Riera ölü taklidinde.1 gol atsa adam 1 seneyi garantilicek haberi yok:D

Satalım demekle gitse keşke. FM'de bile 3M alan adamımı satamadım maaşı yüzünden. Bonservisi hallolur da maaşı çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt