#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Riera bu kadar kötü adam değil yapmayın. Sadece takımın kalitesi bu sene biraz daha arttı gibi göründüğü için herkes Riera'ya olumsuz bakıyor. Emre Çolak sakatlanırsa sol kanattaki tek alternatif bana göre.

Hamit'i kadroda düşünmeyen biri olarak soldaki tek alternatif diyorum.

Riera bu kadar kötü adam değil yapmayın. Sadece takımın kalitesi bu sene biraz daha arttı gibi göründüğü için herkes Riera'ya olumsuz bakıyor. Emre Çolak sakatlanırsa sol kanattaki tek alternatif bana göre.

Hamit sol kanat zaten(!)

lig maçlarında solbek oynasın.

Anadolu maclari(sadece icerde oynadigimiz) disinda solbek olarak oynadigi her macta siritir bu adam. Düsündükce icim daraliyor, bu adam nasil yillik 3 milyon alir. :o

592120120407105343618.jpg

Ohhhhh.

Melo Reyiz. :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

O kadar para alıyor sol bek de oynasın, stoper de, top toplayıcılık da yapsın. :)

Açacağı ortalarla kazandıracağı maçların olacağına inanıyorum. Şu gamsız duruşu da olmasa..

hamiti kadroda düşünmeyyip rierayımı düşünüyorsun. gülemiyorum artık valla komik bile degil. birde hamitle sol kanatın alakası ne onuda anlamadım.

Daha bizim takımlara faydalı olmuş bir ispanyol oyuncu aklıma gelmiyor.Sizin bildiğiniz var mı?

Bu adam futboldan senelik5-6 trilyon para kazanıyor.Yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt