#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

TT Arena'da oynanan derbiler hariç bütün lig maçlarında oynayabilir.

Bu maçtaki oyunu bence ölçü olamaz çünkü; karşısında bek özelliklerini sınayacak bir hücum oyuncusu yoktu.

Özellikle oyunun ilk bölümlerinde ofansif olarak istekli oluşu ve pas alışverişlerine yardımı olumlu olan tarafıydı...

Ama hiç değilse kalburüstü bir sağ açığı olan bir takıma karşı da denenebilir, eğer sol bek alternatifi olarak düşünülüyorsa...

Savunma orjinli bir oyuncu olmaması ve yaşınında genç olamasından dolayı o bölgeye adapte olacak enerjisinin olmaması....ve yerli olmayışı onu sol beke alternatif yapmamamız için bence yeterli nedenler...

Bu maç gibi rahat maçlarda hiç değilse aldığı paranın hakkını 2 damla teriyle, biraz olsun ödeme fırsatı verilmesi iyi birşey...

Bu maçtaki oyunu bence ölçü olamaz çünkü; karşısında bek özelliklerini sınayacak bir hücum oyuncusu yoktu.

Özellikle oyunun ilk bölümlerinde ofansif olarak istekli oluşu ve pas alışverişlerine yardımı olumlu olan tarafıydı...

Ama hiç değilse kalburüstü bir sağ açığı olan bir takıma karşı da denenebilir, eğer sol bek alternatifi olarak düşünülüyorsa...

Savunma orjinli bir oyuncu olmaması ve yaşınında genç olamasından dolayı o bölgeye adapte olacak enerjisinin olmaması....ve yerli olmayışı onu sol beke alternatif yapmamamız için bence yeterli nedenler...

Bu maç gibi rahat maçlarda hiç değilse aldığı paranın hakkını 2 damla teriyle, biraz olsun ödeme fırsatı verilmesi iyi birşey...

Hakan Balta olsa bu maçta ne yapardı.Riera ne yapardı diye düşünmek lazım.Sanki Riera biraz daha önde gibi.

Ordu macinda oynarsa ozaman anlariz iyi olup olmadigini.

Hakan Balta kadar oynadı gibi ama Akhisar maçı ölçü değildi bence daha kuvvetli takımlara karşıda izlemek lazım.

Akhisar'ıda o kadar kucumsememk lazım.Biz çok iyi bir takımız :) Bize nazaran küçükler ama.

Ligde ;

Es-Es'i deplasmanda yendiler.

Kayseriyle deplasmanda berabere kaldılar.

Gençlerbirliği ile berabere kaldılar.

Aynı fikstürde Fener olsa belki daha az puan toplardı :)

Bizde oynadığı süre içinde hücum etkinliği en fazla bir sol bek düzeyinde oldu. Çift forvetli sistemde sol açık oynaması mümkün değil. Emre Çolak ile ilerde zaman zaman varyasyonları olmuştu. 4-5-1 düzeninde havasını bulursa oynar. Zorlu anadolu deplasmanlarında veya iç saha maçlarında Balta II olur defansif olarak.

Adama pas vermediler ki.Eboue önceden de çok çıktığı için sağdan yüklendik.Riera çoğu zaman boş kaldı.

Mücadelesi iyiydi.Akhisar da olsa bir süper lig maçı sonuçta.Ordu maçında da denenebilir.

Ben riera yerine sol bekte cğları denememiz gerketiğini düşünüyorum. Adamı 3 mac ustuste 90 dk izlemeden kotu futbolcu yaptık. Nasıl bir olaydır bu anlamıyorum. Cağlar has bir solbek daha sonra riera düşünülmeli.

Ben riera yerine sol bekte cğları denememiz gerketiğini düşünüyorum. Adamı 3 mac ustuste 90 dk izlemeden kotu futbolcu yaptık. Nasıl bir olaydır bu anlamıyorum. Cağlar has bir solbek daha sonra riera düşünülmeli.

Gecen sezon galiba Turkiye kupasi macinda Caglar ve Riera ilk 11 baslamisti ve ikiside gayet basarili olmustu.Riera'nin kotu gorunmesinin nedenlerinin en basinda Balta geliyor.

Valla Riera bu takımda sol bek banko oynar, Hakan'dan daha iyi en azından top ayağımdan çıksında nereye giderse gitsin demiyor.

hiç bişi olmaz bundan bu vakitten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt