Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçtaki oyunu bence ölçü olamaz çünkü; karşısında bek özelliklerini sınayacak bir hücum oyuncusu yoktu.
Özellikle oyunun ilk bölümlerinde ofansif olarak istekli oluşu ve pas alışverişlerine yardımı olumlu olan tarafıydı...
Ama hiç değilse kalburüstü bir sağ açığı olan bir takıma karşı da denenebilir, eğer sol bek alternatifi olarak düşünülüyorsa...
Savunma orjinli bir oyuncu olmaması ve yaşınında genç olamasından dolayı o bölgeye adapte olacak enerjisinin olmaması....ve yerli olmayışı onu sol beke alternatif yapmamamız için bence yeterli nedenler...
Bu maç gibi rahat maçlarda hiç değilse aldığı paranın hakkını 2 damla teriyle, biraz olsun ödeme fırsatı verilmesi iyi birşey...
Alışkın değiller sol kanat genelde boş olduğu için...
Ben riera yerine sol bekte cğları denememiz gerketiğini düşünüyorum. Adamı 3 mac ustuste 90 dk izlemeden kotu futbolcu yaptık. Nasıl bir olaydır bu anlamıyorum. Cağlar has bir solbek daha sonra riera düşünülmeli.