#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

hakan balta olsaydı o golleri yemezdik diyenleri gerçekten anlamıyorum.Neye göre yemezdik.Hakan baltanın yedirdiği bi ton golü hiç mi hatırlamıyorsunuz

Dünkü ilk golde kaleye topu ilk hakan balta sokardı örnek beşiktaş maçı 3. gol

İkinci golde ise koşmaya bile tenezzül etmezdi örnek ordu maçı 2. gol

Dün riera hakan baltanın bugüne kadar açmadığı kadar ortayı 1 maçta açmıştır

Dün riera hakan baltanın 4-5 maçta vurduğu kafa topunu,1 maçta vurmuştur

tüm pasları pozitif tüm ortaları tam kafaya gitti.fazlasıyla beğendim ben

akhisar maçı ölçü değilse bile bu maç net ölçüydü.Formayı istedi ve aldı bence

öğrenebilir bence.Aynı hizada kalmak gibi şeyler kademe anlayışı bunları öğrenebilir her futbolcu oynayarak

ayrıca defansını da gayet beğendim ben.Felaket derecede kafa topu aldı hemde hiçbirini rakibe oynamadan direk topçularımızın önüne bıraktı.Sadece o değil arkaya kaçırdığı bir topta inanılmaz uzattı ayağını enfes bir top kaptı.Bir çalım yediğinde faul aldı ve diğerinde kademesine dany girdi.Gayet başarılı bir performans.Haftaya 11 başlamaması yazık olur.

katılıyorum. taraftarın 3-4 maç sabretmesi lazım kademe hatalarını gidermesi için. ne kadar çalışırsan çalıs bu tip özellikler maçta kazanılıyor ne yazıkki

katılıyorum. taraftarın 3-4 maç sabretmesi lazım kademe hatalarını gidermesi için. ne kadar çalışırsan çalıs bu tip özellikler maçta kazanılıyor ne yazıkki

Sabredilecekse Riera'ya sabredilmeli.Geçen seneki Rieradan katkat daha iyi şu anda.

Devre arasına kadar sol bekimiz olacak gibi, fena değil, en azından paranın bir kısmını çıkartırız :)

bunca süre bu adama burada acımasızca giydirenler oldu ama riera dün nasıl bir futbolcu olduğunu gösterdi en azından hakan baltadan 5 kat daha iyi bence aradığımız sol beki bulduk.

en az 4 tane ceza sahasına gollük top kesti ne diyonyz siz ala ?

defans + kale icin 4 yabanci kulanacagiz yani bide melonun yeride garanti

kaliyor geriye bir yabanci hakki

elmander veya amrabatdan biri kesik yiyecek

Champions League onun yeri bunu kanıtladı biraz olsun adam , o ortaları Hakan kesebilirmiydi? Cluj maçlarındada Riera'yı bekliyorum ben.O ortaların illa asistmi olması gerekiyor övmemiz için?

Sol kanata almanın vakti geldi artık sağada hamiti koyarız dün bir kıpırdama gösterdi topuk pasıyla iki oyuncuyu oyundan düşürmesi ve açtığı ortalar mevcut oyuncuların hepsinden iyidi

ortaları muazzamdı hele topuk pası muthıstı ama defansıf olarak leş

Zaten teknik olarak Riera ve Hamit 4-4-2 kanatları oynayabilen futbolcular. Emre'yi çizgiye 50 kere koyduysak 49'unda oyunda bile yoktu. Bu takımın sol kanadında Amrabat veya Emre varsa oynadığınız sistem 4-4-2 olmaz, yandan yemiş 4-3-3 olur ve rakipler soldan yardırırlar. Ha, Riera'ya güvenir sol bek yaparsanız da 2 maç sonra patlar. Bu saatten sonra adama iyi defans yapabilmeyi öğretmek mümkün değil.

Riera'yı Balta'nın önünde oynatıp, Melo ve Selçuk'a Emre ya da Amrabat ile destek verilirse, maçına göre daha dengeli bir ŞL takımı olabiliriz eldeki malzemeyle.

aldigi paradan sanane ?

ayrica, onun sucu ne ki, suc rieraya o kontranti sunanda

aldığı paradan sana ne mi ? sen gs taraftarı değilmisin kendi tuttuğum takımın oyuncusunun aldığı parayı eleştiremiyiceksek neyi eleştiricez.sen belki maçlara gitmiyosundur ürün almıyosundur storelerdan ama ben alıyorum o yüzden istediğim gibi eleştirme hakkım var. bence sen gs taraftarından çok riera taraftarınsın adam geldiğinden beri kötü işte nesini savunuyosun .ona bu parayı sunanda hata demişsin kısmen doğru söyledin.ona bu para verilmemeliydi ama 2 sene içinde bir sürü transfer yapıldı ve bu transferlerden sadece rieradan istenen alınamadı sadece 1 hatalı transfer yüzünden 9-10 tane doğru transfer yapanlar adam eleştirilmez.:tiphat: sana riera ile mutluluklar :yenieek:

Sol kanada koyarsak eğer ver-kaç yapacağı ve ona yakın oynayacağı oyuncuların olması gerek. Sol açıkta oynarsa bekte Hakan'dan böyle bir destek alamayacak ama takım 4-3-3 oynarsa, Riera'ya yakın Emre oynarsa ortada daha iyi olacağı kanaatindeyim. Veya işte adını siz koyun Hamit, Engin falan da olabilir pek tabi ki.

Melo

Selçuk - Emre

Aydın - Elmander - Riera

Açıkçası Braga maçının az kazançlarından biri de Riera'dı. Hakan Balta'dan daha iyi hucüm edebileceği zaten ortada. Defansif anlamda biraz daha kendini geliştirirse bence Hakan Balta'dan daha fazla verim alabiliriz.

Artık karamsar değilim açıkçası..

Riera'yı daha çok kullanmalıydık zaten. emre sol açık olarak oynuyor ama açıkta durmuyor ki hiç. Hep ortaya geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt